Fatih Terim'den Bakasetas açıklaması: Umarım sonuca ulaşırız - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'den Bakasetas açıklaması: Umarım sonuca ulaşırız

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunanistan Kupası son 16 turunda Olympiakos'u yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un futbolcu Bakasetas ile ilgilendiklerini belirten Terim, ''Bakasetas iyi ve önemli bir oyuncu. Umarım sonuca ulaşırız. İmza olmadan bu konuda yorum yapmak çok iyi olmayabilir.'' ifadelerini kullandı.

18.01.2024 08:49  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan Kupası son 16 turu maçında Olympiakos'u penaltılarda 7-6 mağlup eden Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim, Bakasetas transferi ile ilgili açıklama yaptı.

"BAKASETAS İYİ VE ÖNEMLİ BİR OYUNCU"

Fatih Terim yaptığı açıklamada, "Bakasetas iyi ve önemli bir oyuncu. Umarım sonuca ulaşırız. İmza olmadan bu konuda yorum yapmak çok iyi olmayabilir. Başkanımıza yaptığı hamleler için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"SAHADA SAVAŞTIK"

Maçla ilgili de konuşan Terim, "Bazı oyuncuları farklı pozisyonlara yerleştirdik ama sahada iyi bir görüntü sergiledik. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve taraftarlarımıza galibiyet armağan ettiğimiz için mutluyum. Oyuncularımın sahaya koyduğu mücadeleye büyük saygı duyuyorum, çok çaba sarf ettiler. Sahada savaştık, Olympiakos'la karşılaşmak kolay değil. Bu bir final gibiydi. Bunun tadını çıkarmak istiyorum." dedi.

Fatih Terim\'den Bakasetas açıklaması: Umarım sonuca ulaşırız

Son Dakika Spor Fatih Terim'den Bakasetas açıklaması: Umarım sonuca ulaşırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • FATİH ŞAHİN: Adam tam bir winner 28 13 Yanıtla
  • fehmi gullu: Fatih terim havaları girmiş 11 10 Yanıtla
  • Eski Tüfek.: Haber değeri yok...parlatma çabaları farklı bir amaca hizmet ediyor.. 6 7 Yanıtla

Advertisement