Fatih Terim, Kosova Maçında Arda Turan'a İlk 11'de Şans Verecek - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Kosova Maçında Arda Turan'a İlk 11'de Şans Verecek

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova'yla oynanacak maçta Arda Turan'a ilk 11'de görev verecek.

10.11.2016 11:46  Güncelleme: 12:02

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası elemelerine iyi bir başlangıç yapamayan ve 3 maçta 2 puan alabilen Milli Takım, cumartesi günü Antalya'da oynayacağı Kosova karşılaşması hazırlıklarını sürdürdü.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, sürpriz bir kararla uzun bir aradan sonra yeniden aday kadroya davet ettiği tecrübeli yıldızlara, Kosova'ya karşı ilk 11'de forma şansı vereceği öğrenildi.

ARDA SOL KANATTA

Barcelona'da sezona harika başlamasına rağmen; ilk üç maçta kadroya alınmayan kaptan Arda Turan'ın, hücum hattının sol tarafında görev yapacağı kaydedildi.

EURO 2016'dan sonra kadroya alınmayan Burak Yılmaz'ın da, en ileri uçta yaşanan sıkıntıya çare olması bekleniyor.

BURAK ÖNE ÇIKIYOR

Kadroda yer alan 'santrafor'lardan, Cenk Tosun'un formsuz bir dönem geçirmesi ve Mehmet Batdal'ın uluslararası deneyim eksikliği; kariyerini Çin'de sürdüren ve son 10 maçta 10 gol kaydeden Burak Yılmaz'ı bir adım öne çıkarıyor.

3 maçta da şans bulamayan Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ün de, Kosova'ya karşı 11'de başlayacakları belirtildi.

YALÇIN STOPERE GEÇİYOR

Kaleyi yine Volkan Babacan'a teslim etmesi; savunmanın sağında Gökhan Gönül, solunda ise Hasan Ali'yi oynatması beklenen Terim'in, stoperde ise yeri kesin gibi gözüken Yalçın Ayhan'ın yanında, 'Ahmet Çalık ve Çağlar Söyüncü' arasında kararsız olduğu bildirildi.

Tecrübeli teknik adamın, orta ikilide Selçuk- Mehmet Topal, hücumun sağında Volkan Şen ya da Oğuzhan ve forvet arkasında ise Hakan Çalhanoğlu'nu sahaya sürmeyi planladığı ifade edildi.

(HTSPOR)

Fatih Terim, Kosova Maçında Arda Turan\'a İlk 11\'de Şans Verecek

Son Dakika Spor Fatih Terim, Kosova Maçında Arda Turan'a İlk 11'de Şans Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement