FB'nin Yeni Transferi Nunnaly ve Datome'ye Sağlık Kontrolü - Son Dakika
Spor

FB'nin Yeni Transferi Nunnaly ve Datome'ye Sağlık Kontrolü

FB\'nin Yeni Transferi Nunnaly ve Datome\'ye Sağlık Kontrolü

Fenerbahçe Basketbol A Takımı'nın iki yıldız ismi Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'nde sağlık kontrolünden geçti.

01.09.2016 17:01  Güncelleme: 17:05

Birleşik Amerikalı yeni transfer James Nunnaly ve başarılı forvet Luigi Datome, çeşitli kan tahlilleri ile solunum testi ve eko efor testlerine tabi tutuldu. Hastanede Fenerbahçe U17 futbol takımı da toplu olarak sağlık kontrolünden geçti.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi James Nunnaly ve Luigi Datome'ye Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'nde sağlık kontrolleri yapıldı.

Sağlık kontrolünde öncelikle kan değerleri alınan sarı-lacivertli basketbolcular, cerrahi, dahiliye, kulak-burun-boğaz ve göz muayenelerinden sonra efor testinden geçti.

U17 FUTBOL TAKIMI DA TESTTEN GEÇTİ

Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'nin bir diğer sarı- lacivertli ziyaretçisi ise Fenerbahçe U17 futbol takımı oldu. Kontrollere toplu halde gelen U17 takımının genç oyuncularından Muratcan Diler, Enes Topal, Safa Apaydın, Fatih Mehmet Erdem, Muhammet Ömer Çakı, Birkan Aktaş, Muhammet Ali Çetinkaya, Ceyhun Sarı, Toprak Yörük, Mertcan Ayhan, Ali Bildirici, Deniz Yılmaz, Berat Tartıcı, Doğukan Aydemir, Sayat Kuş, Abdullah Yiğiter, Hüseyin Kasarcı'ya kan tahlilleri, solunum testi ve eko-efor testleri uygulandı.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor FB'nin Yeni Transferi Nunnaly ve Datome'ye Sağlık Kontrolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement