Fenerbahçe Avusturya'da Antrenman Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe Avusturya'da Antrenman Yaptı

Fenerbahçe Avusturya\'da Antrenman Yaptı
10.07.2026 21:55

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da antrenman gerçekleştirdi.

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Fenerbahçe, günün tek antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman; salonda yapılan core ve kuvvet hareketleriyle başladı. Ardından sahada pas çalışmalarıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Sarı-lacivertliler, yeni sezon çalışmaları kapsamında yarın Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak. TSİ 20.30'da Hofmann Personal Stadion'da oynanacak mücadele TV100'den ekranlara gelecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Avusturya'da Antrenman Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement