Fenerbahçe bedava verdi, Beşiktaş geri çevirdi! Pereira'nın istemediği Caulker ortada kaldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe bedava verdi, Beşiktaş geri çevirdi! Pereira'nın istemediği Caulker ortada kaldı

Vitor Pereira'nın takımda düşünmediği yeni transfer Steven Caulker Beşiktaş'a önerildi. Fenerbahçe ezeli rakibine, "Biz imza parasını ödedik. Sizden beklentimiz yok" teklifi yaptı. Ancak Sergen Yalçın, bu transferi geri çevirdi.

07.08.2021 11:59  Güncelleme: 12:05

Steven Caulker, bir süre önce Beşiktaş'ın gündemine gelmiş, Fenerbahçe imza parası da önerince sarı-lacivertli kulübün yolunu tutmuştu. Ancak takımın başına Vitor Pereira gelince İngiliz stoper için işler kötü gitmeye başladı.

Fenerbahçe, daha yeni kadrosuna kattığı Caulker'ı bedavaya Beşiktaş'a teklif etti

Sabah'ın haberine göre; Portekizli hocanın kafasındaki sisteme uymadığı gerekçesiyle kadroda düşünülmeyen Caulker için kulüp arayışları başladı. Fenerbahçe, Caulker'ı bedelsiz olarak Beşiktaş'a önerdi ama bu reddedildi. Siyah-Beyazlılar ise bir şartla kabul edeceklerini bildirdi.

Fenerbahçe, daha yeni kadrosuna kattığı Caulker'ı bedavaya Beşiktaş'a teklif etti

"MAAŞININ YARISINI ÖDERSENİZ DÜŞÜNÜRÜZ"

Beşiktaş'ın cevabı ise "Oyuncunun 1.2 milyon Euro olan maaşının yarısını ödemek kaydıyla kiralama seçeneğini düşünebiliriz." oldu. Sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın'a konuyla ilgili gelişmeler aktarıldı.

Oyuncu ile ilgili olumsuz geri bildirimde bulunan deneyimli hoca, Diego Godin'in transferini bitirmeleri gerektiğini söyledi. Bu gelişmenin ardından Siyah-Beyazlılar Steven Caulker ismini rafa kaldırdı.

Fenerbahçe bedava verdi, Beşiktaş geri çevirdi! Pereira\'nın istemediği Caulker ortada kaldı

Son Dakika Spor Fenerbahçe bedava verdi, Beşiktaş geri çevirdi! Pereira'nın istemediği Caulker ortada kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Murat Ercan: Adam gibi bir transfer politikası olmayan FB nin kırdığı ceviz çuvallara sığmaz oldu. Bu kafayla sittin sene şampiyonluk hayal bile olmayacaktır.Steven Caulker ın yerinde olsam inadına takımdan ayrılmam ta ki sözleşme şartlarımın tamamını alıncaya kadar. 48 1 Yanıtla
  • YALÇIN YILMAZ: resmen tiyatro şuraya bak ya koca çınarı ne hale getirdiler 32 1 Yanıtla
  • Orhan Bolat: Ben hep diyorum Fenerbahçe de futbolun f sinden anlayan bir kişi yok. 2 0 Yanıtla
  • eren türkmen: ya ali koç Allah aşkına neyin peşindesin başkan ya hem hocayı geç alıyosun hem gelmeden transfer yapıyorsun fenerbahçe tarihinde kara bir leke oldu bu yönetim! 1 0 Yanıtla

Advertisement