Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu

Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Fırat Aydınus yönetecek.

21.09.2018 10:37

Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında 24 Eylül Pazartesi günü yapılacak Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki dev derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Ülker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak derbi maçta hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.Mücadelenin dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu

DAHA ÖNCE 11 KEZ FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİNİ YÖNETTİ

Aydınus, kariyerinde daha önce 11 kez Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde düdük çaldı. Beşiktaş ve Fenerbahçe dörder kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 karşılaşma da berabere bitti. Siyah-beyazlı takım bu maçlarda 14 gol atarken, Fenerbahçe rakibine 12 golle karşılık verdi.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu

9 KEZ KIRMIZI 53 KEZ DE SARI KART ÇIKARDI

44 yaşındaki Aydınus, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki maçlarda 9 kez kırmızı, 53 kez de sarı kartına başvurdu. Aydınus, Fenerbahçeli oyunculara 5 kırmızı ve 28 sarı kart, Beşiktaşlı futbolculara da 4 kırmızı ve25 sarı kart çıkardı. Tecrübeli hakem, bu sezon Fenerbahçe'nin bir maçında görev yaptı. Ligin 2. haftasında oynanan maçta Fenerbahçe, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu

EN FAZLA DERBİ YÖNETEN HAKEM

Fırat Aydınus, faal hakemler arasında en fazla derbi yöneten isim olarak dikkati çekiyor. Daha önce 28 derbide düdük çalan Aydınus'u, 23 derbiyle FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır takip ediyor.

Son Dakika Spor Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement