Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 25. haftasında, 22 Mart Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde üst sahada yapılan antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Dünkü Gençlerbirliği maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.
Beşiktaş maçı hazırlıkları, 17 Mart Salı günü yapılacak antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesislerimizdeki bu antrenman saat 18.00’de başlayacak.
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?