SPOR Fenerbahçe'de Valencia ve ailesinden destek - Son Dakika
Spor

SPOR Fenerbahçe'de Valencia ve ailesinden destek

Fenerbahçe'de Valencia ve ailesinden destekİSTANBUL, (DHA) - Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia ve ailesi, sarı-lacivertli kulübün başlattığı yardım çalışmalarına destek oldu.

10.02.2023 17:03  Güncelleme: 17:27

Fenerbahçe'de Valencia ve ailesinden destek

İSTANBUL, (DHA) - Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia ve ailesi, sarı-lacivertli kulübün başlattığı yardım çalışmalarına destek oldu.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili kapsayan deprem felaketinin ardından Fenerbahçe Kulübü, başlattığı yardım kampanyasıyla bölgeye destek olmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli taraftarlar ve vatandaşların yoğun katılımı ile süren Afet Bölgesi Yardım Kampanyası'nda Ülker Stadyumu'nda toplanan malzemeler, kulüp çalışanları ve gönüllülerin katkısıyla sınıflarına göre ayrılıp kolileme işlemi gerçekleştirildikten sonra AFAD ile koordineli olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. İlk günden bu yana kulüp bünyesindeki sporcular da yardım kampanyasına destek olmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli futbolculardan Enner Valencia, ailesiyle birlikte stada gelerek yardım çalışmalarına dahil oldu. Valencia ve ailesi, hazırlanan kolilerin depremzedelere gidecek TIR'lara yüklenmesinde görev aldılar.

SPOR Fenerbahçe\'de Valencia ve ailesinden destek
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor SPOR Fenerbahçe'de Valencia ve ailesinden destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement