Fenerbahçe'den Volkan Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Volkan Açıklaması

Fenerbahçe\'den Volkan Açıklaması

Fenerbahçe'nin Asbaşkanları Mahmut Uslu ve Deniz Tolga'dan Volkan Demirel'in milli takımda yaşadığı olaylarla ilgili açıklama yaptı.

17.11.2014 19:15

Deniz Tolga Aytöre, Volkan Demirel'in Kazakistan maçı öncesi yaşadığı olaylarla ilgili olarak "Bizim bu toplantıyı düzenleme maksadımız, organize bir şekilde gergin hale getirilmeye çalışılan spor organizasyonların üzerine gitmektir. Yaşanan olayların daha doğru bir şekilde yansıtmamız bir ihtiyaç haline geldi. Bu olaylar sonrası  zarar gören arkadaşlarımız var, hepsi adına üzgünüz. Her olayda Fenerbahçe suçluymuş gibi gösterenlere dur demeliyiz" şeklinde konuştu.

Volkan ve Emre üzerine uzun zamandır organize bir şekilde gelindiğini belirten Aytöre "Sürekli bu oyuncularımız üzerine spor dışı söylemler var, artık bunlar geride bırakılmalı. Volkan, milli formayı taşıyor ve ısınmaya çıkıyor, bu sırada da birçok küfüre maruz edilliyor ve üzüntü veren de milli takım kaptanı bu saldırıları kendisi ortadan kaldırmaya çalışıyor. Burada ya federasyonun ya da devlet görevlilerin olaya müdahale etmesi gerekiyordu, üzerlerine düşeni yapmadılar. " dedi.

Mahmut Uslu da konuyla ilgili olarak "Bu olaylar başkanımızın yaptığı açıklamalardan hemen sonra olmuştur. Volkan yapılan dayanamıyor ve susun diyor. Ancak her zaman Türkiye'de Volkan ve Emre'nin üstüne geliniyor. E-Bilet diye bir olay çıktı. Ama eksik. Devlet bu işe el atmalı. Eğer 6222'yle ilgili aksaklıklar varsa, bunların değişmesi lazım." ifadelerine yer verdi.

Mahmut Uslu TT Arena'nın açılışındaki olaylarla ilgili olarak ise "Orada Galatasaray'a cillop gibi bir stat verilmesine rağmen başbakanımızı yuhaladılar. Bu olayların önüne geçmemiz lazım. Bu işlerin hepsi organize. Biz bunları uyarıyoruz. Passolig diye bir şey çıktı. Peki TFF niye ayrı tutuluyor. Aynı insanlar geliyor bu maçlara da... Onlar da TC vatandaşı" sözlerine yer verdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Volkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement