Fenerbahçe, Ersun Yanal'la 1 Yıl Daha Devam Edecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Ersun Yanal'la 1 Yıl Daha Devam Edecek

Fenerbahçe, Ersun Yanal\'la 1 Yıl Daha Devam Edecek

Başkan Aziz Yıldırım üst üste kayıpların yaşandığı ikinci yarıda problem yaşadığı Ersun Yanal'la 1 yıl daha devam etme kararı aldı.

17.04.2014 08:03  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe şampiyonluk için gün sayarken, gelecek sezon için en büyük soru işareti olan 'teknik direktör' konusunu da çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

YANAL'LA 1 YIL DAHA

Başkan Aziz Yıldırım üst üste kayıpların yaşandığı ikinci yarıda problem yaşadığı Ersun Yanal'la 1 yıl daha devam etme kararı aldı. Şampiyonluğun matematiksel olarak garantilenmesinden sonra Yanal'la masaya oturulacak. Yıldırım'ın bu sezon sahada ortaya konan futbol ve hücum anlayışı nedeniyle Yanal'dan memnun kaldığı ve kararında bunun etkisinin büyük olduğu kaydedildi. 

İSTİKRARI BOZMAYALIM... 

Başkan'ın, taraftarın Yanal'a olan sevgisi ve teknik kadrodaki istikrarı bozmama adına böyle bir planlama yaptığı kaydedildi. Başkana yakın taraftar gruplarının Antalya maçında Ersun Yanal'a uzun süre tezahürat yapması da aradaki sorunların çözüldüğü şeklinde yorumlandı.

YANAL NE KADAR ALACAK?

F.Bahçe'nin Yanal'a geçen sezon olduğu gibi 1.5 milyon dolar ücret ödeneceği, 19. şampiyonluk için imza parası verileceği ve gelecek yıl da şampiyon olunup 4. yıldızın takılması halinde prim ödeneceği öğrenildi. 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Ersun Yanal'la 1 Yıl Daha Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ?: Daha dün görevini bırakacağını yazdınız(!), şimdi de görev süresini uzatacağını söylüyorsunuz. Hangisine inanayım?? 4 2 Yanıtla
  • harun: BENCE ERSUN HOCAYLA 5 YILIĞINA YAPMALIDIR YENİ BİR KADRO YAPSIN FENERİ KİMSE TUTAMAZ 1 0 Yanıtla

Advertisement