Fenerbahçe İçin Blanc İddiası! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe İçin Blanc İddiası!

Fenerbahçe İçin Blanc İddiası!

Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

14.08.2016 02:48

Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Pellegrini'nin 6.5 milyon Euro'luk maliyeti sonrası geri adım atan sarı-lacivertliler, Guss Hiddink ismine soğuk baktı. Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; rotayı Fransa'ya çeviren Fenerbahçe, Fransızlar'ın ünlü teknik direktörü Laurent Blanc'a teklif götürdü. 50 yaşındaki tecrübeli hocanın ilk görüşmede olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Ancak, Fenerbahçe'nin, Blanc'ı ikna etmek için yoğun çaba sarfettiği ifade edildi.

YARDIMCISI ÖZAT

Fransa'da PSG ile şampiyonluklara ambargo koyan ancak Şampiyonlar Ligi'nde beklenen başarıyı elde edememesi nedeniyle Fransız kulübünün sezon sonu yollarını ayırdığı Blanc'nın, Türkiye'ye gelmeyi kabul etmesi durumunda yardımcısının Ümit Özat olacağı gelen haberler arasında.

CARLOS DÜNDEN RAZI

Bu arada İspanya'dan Cadena Cope Radyosu Vicente Del Bosque için Türkiye iddiasını şu açıklamayla ortaya attı: "Del Bosque, kendisine İstanbul'dan bir teklif olduğunu ve bunu değerlendirmek istediğini söylüyor." Gündemdeki Roberto Carlos da maliyeti bakımından cazip geliyor. Brezilyalı hoca daha önce, "Teklif gelirse seve seve kabul ederim" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe İçin Blanc İddiası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement