Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı için hazırlıklara başladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı için hazırlıklara başladı

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı için hazırlıklara başladı

Süper Lig'de ve Avrupa kupalarında bu sezon oynadığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe, 8 Ekim Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, koşu, ısınma hareketleri ve çabukluk çalışmaları yaptı. Oyuncular, çift kale maçın ardından bireysel çalışmalara devam etti. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde dün oynanan maça ilk 11'de başlayan oyuncular ise yenilenme idmanıyla günü tamamladı. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

06.10.2023 20:33  Güncelleme: 20:34

Süper Lig'de ve Avrupa kupalarında bu sezon oynadığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe, 8 Ekim Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yapılan çabukluk çalışmalarıyla devam etti. Dar alanda yapılan çift kale maçın sonrasında ise oyuncular bireysel çalıştı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde dün oynanan Sprtak Trnava karşısında maça ilk 11'de başlayan oyuncular da günü yenilenme idmanı ile noktaladı.

Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı için hazırlıklara başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement