Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçına Hazır - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçına Hazır

11.02.2016 20:24

İstanbul / DHA Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 21. haftasında yarın Kasımpaşa ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

İstanbul/ DHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 21. haftasında yarın Kasımpaşa ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 18.00'de başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla süren antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Mehmet Topal özel program dahilinde çalıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçına Hazır - Son Dakika


Advertisement