Fenerbahçe'nin 5 Maçlık Serisi Bozuldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin 5 Maçlık Serisi Bozuldu

Fenerbahçe\'nin 5 Maçlık Serisi Bozuldu

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile 0 0 berabere kalan sarı lacivertli ekibin, 5 haftalık galibiyet serisi sona erdi Puanını 16'ya yükselten sarı lacivertliler, ligin zirvesindeki yerini korudu Karşılaşmanın ardından iki takım futbolcuları arasında yaşanan tartışmalar, fazla büyümeden önlendi Bu sezon ilk kez bir lig maçında gol atamayan Fenerbahçe, Kadıköy'de de ilk puanların yitirdi

06.10.2013 23:07

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'nin galibiyet serisi sona erdi.

İlk haftada deplasmanda Torku Konyaspor karşısında aldığı 3-2'lik yenilginin ardından, ligde üst üste çıktığı 5 maçı da kazanan sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk ettiği bordo-mavili ekip karşısında beraberlikle yetindi.

Torku Konyaspor maçının ardından, Eskişehirspor (1-0), Sivasspor (5-2), Kasımpaşa (3-2), Elazığspor (4-0) ve Gençlerbirliği (1-0) karşılaşmalarını kazanarak 5 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında aradığı galibiyete ulaşamadı.

Sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor karşısında aldığı beraberlikle puanını 16'ya yükselterek, puan cetvelinde zirvedeki yerini korudu.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor beraberliği, Kadıköy'de geçen sezonun 23. haftasından itibaren başlayan 9 maçlık galibiyet serisini de bitirdi. Sarı-lacivertliler iç sahada geçen sezonun son 6 haftasında ve bu sezonun ilk 3 haftasında galibiyetler alarak 9 maçlık seri yapmıştı.

Bordo-mavili ekip ile geçen sezon Kadıköy'de 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, bu sezon da rakibini iç sahada yenemeyerek, aynı skora razı oldu.

Maç bitti saha karıştı

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından, Fenerbahçeli Selçuk Şahin ile Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak arasındaki sözlü tartışma, saha içini bir anda karıştırdı.

İki futbolcunun yanlarına gelen Zokora ile Selçuk Şahin arasında gerginlik başlarken, daha sonra Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Onur'un yanına gelerek kale arkası tribünündeki taraftarları işaret edip Trabzonsporlu file bekçisine sözler söyledi.

Volkan daha sonra bir an önce soyunma odasına götürülmeye çalışılan Onur'un arkasından koşarak, bordo-mavili oyuncuya tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ardından yaşanan gerginlik daha fazla büyümeden önlendi.

Fenerbahçe ligde ilk kez gol atamadı

Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, bu sezon ligde ilk kez bir maçı gol atamadan tamamladı.

Ligde bu sezon oynadığı ilk 6 maçını 16 golle geride bırakan sarı-lacivertliler, bordo-mavili ekip karşısında suskun kaldı.

Sarı-lacivertliler aynı zamanda bu sezon Kadıköy'deki ilk puan kaybını da yaşadı.

İkinci yarıda Emre ve Emenike sahada

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ikinci yarıda Emre Belözoğlu ve Emenike'yi sahaya sürse de takımı adına sonucu değiştiremedi.

Sakatlığı nedeniyle 1,5 ay takımdan ayrı kalan Emre, Alper Potuk'un yerine, Emenike ise Holmen'in yerine mücadeleye dahil oldu.

Notlar

Trabzonspor kalecisi Onur, karşılaşmanın 91. dakikasında tribünden atılan yabancı maddeler nedeniyle, aut atışı kullanacağı sırada kale alanından öne doğru geldi. Maçın hakemi Hüseyin Göçek ve Fenerbahçeli futbolcu Emenike tribünlere yabancı madde atmamaları konusunda uyarıda bulundu. Onur da atışı kullanarak mücadeleyi başlattı.

Fenerbahçeli taraftarlar özellikle maçın son dakikalarında verdiği bazı kararlar nedeniyle maçın hakemine küfürlü tezahüratlar yaptı. Sarı-lacivertli taraftarlar, kısa bir süre de Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na yönelik küfürlü tezahüratta bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin 5 Maçlık Serisi Bozuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement