Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüse Rize- Trabzon yolunda yapılan silahlı saldırı nedeniyle "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.
Yarsuvat, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Fenerbahçeli sporcular ve yöneticilerin saldırıdan yara almadan kurtulmalarının sevindirici olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı Türk sporuna vurulmak istenen bir darbedir. Fenerbahçeli sporcuların ve idarecilerin bu saldırıdan yara almadan kurtulmaları sevindiricidir. Bu akıl dışı saldırı hiçbir şekilde savunulamaz. Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diyoruz."
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe Otobüsüne Yapılan Silahlı Saldırı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.