Fenerbahçe Romanya'ya Geldi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Romanya'ya Geldi

Fenerbahçe Romanya\'ya Geldi

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.eleme turu rövanşında yarın deplasmanda Vaslui ile yapacağı maç için Romanya'ya geldi.

07.08.2012 14:28

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında yarın deplasmanda Vaslui ile yapacağı maç için Romanya'ya geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla hareket eden sarı-lacivertli kafile, 2 saat süren yolculuğun ardından Bacau Havalimanı'na ulaştı. Bacau Havalimanı'nın küçük olması nedeniyle sarı-lacivertli takımı taşıyan uçak bir süre havada tur attıktan sonra gecikmeli olarak iniş yapabildi.

Sarı-lacivertlileri havalimanında Bükreş Fenerbahçeliler Derneği temsilcileri karşıladı. Taraftarlar futbolculara yoğun ilgi gösterirken, teknik direktör Aykut Kocaman'a çiçek verdi.

Sarı-lacivertliler maçın oynanacağı Ceahlaul Stadı'na 60 km uzaklıktaki Helen Otel'de konaklayacak. Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman bu akşam saat 19: 30'da maçın oynanacağı Ceahlaul Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ardından sarı-lacivertli futbolcular saat 20.00'de de Ceahlaul Stadı'nda maç öncesindeki son antrenmanını yapacak. - BÜKREŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Romanya'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement