Fenerbahçe sonunda yolları ayırdı! İşte Sinan Gümüş'ün imzayı attığı yeni takımı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe sonunda yolları ayırdı! İşte Sinan Gümüş'ün imzayı attığı yeni takımı

Antalyaspor, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Sinan Gümüş'ü renklerine bağladı. Akdeniz ekibi, 28 yaşındaki futbolcuyla 2.5 senelik sözleşme imzalarken bir sonraki satıştan sarı-lacivertli kulübe yüzde 50 pay verecek.

08.02.2022 19:51  Güncelleme: 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin sezon başında kadro dışı bıraktığı Sinan Gümüş, Antalyaspor'da. Transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala imzalar atılırken 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine dair detaylar da belli oldu.

2.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Antalyaspor, Fenerbahçe'den Sinan Gümüş'ü kadrosuna kattı. Akdeniz ekibi, 28 yaşındaki futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, Antalya ekibinin oyuncuyu satması halinde gelecek bonservis bedelinin yüzde 50'sini alacak.

FENERBAHÇE, SİNAN GÜMÜŞ'ÜN SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Fenerbahçe, Sinan Gümüş'ün sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2020-21 sezonunda kulübümüze transfer olan Sinan Gümüş'ün sözleşmesi feshedilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe sonunda yolları ayırdı! İşte Sinan Gümüş\'ün imzayı attığı yeni takımı

Son Dakika Spor Fenerbahçe sonunda yolları ayırdı! İşte Sinan Gümüş'ün imzayı attığı yeni takımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Sinan kurtuldun bu takımdan.Gerçekten bir hayır dağıt.Bir daha asla bu yönetim varken söyle tanıdıklarına kimse gelmesin.Tarihimizde ilk kez böyle rezil durumdayız.Takımdan kaçan kaçana. 0 0 Yanıtla

Advertisement