Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından... - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından...

Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından...

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Galatasaray Cafe Crown Başantrenörü Oktay Mahmuti, maç boyunca skorda her zaman önde olduklarını belirtti.

10.06.2011 00:11

Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi 3. maçında sahasında Fenerbahçe Ülker'i uzatma periyodunda 97-93 yenen Galatasaray Cafe Crown'un Başantrenörü Oktay Mahmuti, "Güzel bir basketbol ortamı vardı" dedi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Galatasaray Cafe Crown Başantrenörü Oktay Mahmuti, maç boyunca skorda her zaman önde olduklarını belirterek, "Oyuncuların performansları maç boyunca hiçbir şekilde %100'ün altına düşmedi. Oyuncuların tamamı her şeyini sahada bıraktı. Basketbolseverlerin bundan fazla bir şey istemesi de sözkonusu olamazdı. Güzel bir basketbol ortamı vardı. Zaten skorda hep öndeydik ve hep de maç bizde gibi gözüküyordu. Rakibimiz Fenerbahçe Ülker çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Böyle güzel bir gece için iki takım lazım. İki takımı da tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Karşılaşmayı 10 sayı-3 ribaund ile tamamlayan Galatasaraylı Caner Topaloğlu ise, "Abdi İpekçi Spor Salonu'na 2-0 geride geldik. Rakibimiz kendi evinde seyirci avantajını iyi kullanmıştı. Şimdi bizde evimizde iyi bir atmosfer yakaladık. Seyircimizin de avantajını çok iyi bir şekilde kullandık. Şayet normal sürede daha sakin olsaydık maçı orada da bitirebilirdik. Herkes takım olarak elinden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koydu. Cumartesi günü oynayacağımız maçı kazanarak durumu 2-2'ye getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija takımca oyunu oynamaya geç başladıklarını ifade ederek, "Öncelikle Başantrenör Oktay Mahmuti ve Galatasaray Cafe Crown'u tebrik ediyorum. Bu bizim klasik Fenerbahçe Ülker performansımız değildi. İlk 20 dakikada potamızda 50 sayı gördük. Benim için maçın anahtarı da buydu. Biz takımca oyunumuzu oynamaya geç başladık. Şimdi bir sonraki maç için bir günümüz bulunuyor" diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker'in skorer oyuncu Jasikevicius ise, "Rakibimiz Galatasaray Cafe Crown'ı ve onların taraftarlarını tebrik ediyorum. Basketbol oynamak adına muhteşem bir atmosferdi. Maç boyunca rakibimiz bizden daha iyi durumdaydı ve hep önde gittiler. Biz de onları yakalayamadık. Taraftar desteğinden çok güç aldılar ve bizim için zor maç oldu. Mücadeleyi de bu şekilde kazanmayı hakettiler" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement