Ferdi kalmak istiyor ama... Fenerbahçe hala kontrat önermedi! Amcası konuştu - Son Dakika
Spor

Ferdi kalmak istiyor ama... Fenerbahçe hala kontrat önermedi! Amcası konuştu

Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu, üç büyüklerin gözdesi. Bu sezon sözleşmesi bitecek olan genç futbolcunun transferiyle ile ilgili konuşan amcası Recep Kadıoğlu, genç futbolcunun Fenerbahçe'de kalma isteğine dikkat çekti.

19.02.2022 10:39  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferdi Kadıoğlu'nun hangi milli takımı tercih edeceği tartışmalarından sonra nerede oynayacağı konusu da futbol gündeminin zirvesine yerleşti. Slavia Prag karşılaşmasında 1 gol 1 asist yapan 22 yaşındaki oyuncunun performansı taraflı tarafsız herkesi mest etti.

Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidecek? Amcasından çok konuşulacak transfer açıklaması

"NEDEN BEKLETTİLER?"

Ajansspor'da yer alan haberde Ferdi'nin amcası Recep Kadıoğlu'nun TV100'e verdiği röportajdaki ifadeler yer aldı. Recep Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin sözleşme konusunda geç kaldığını ifade etti.

"NEDEN BEKLETTİLER?"

Recep Kadıoğlu, "Ferdi Fenerbahçe'den hak ettiği kontratı alırsa kalır. Neden bu kadar beklettiler anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

"MENAJERİMİ VE KULÜBÜ BEKLEYECEĞİM"

Slavia Prag maçının ardından konuşan Ferdi Kadıoğlu muhabirin, " Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynarım diyor musun?" şeklindeki sorusuna "Menajerim Fenerbahçe ile olan görüşmeleri ilerletiyor. Sezon sonuna dek Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım. Menajerimin ve kulübün gerekli açıklamayı yapmasını bekleyeceğim" yanıtını vermişti.

Ferdi kalmak istiyor ama... Fenerbahçe hala kontrat önermedi! Amcası konuştu

Son Dakika Spor Ferdi kalmak istiyor ama... Fenerbahçe hala kontrat önermedi! Amcası konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement