Figo'dan Ballon D'or Yorumu - Son Dakika
Spor

Figo'dan Ballon D'or Yorumu

Figo\'dan Ballon D\'or Yorumu

2000 senesinde Real Madrid formasıyla Ballon d'Or'u kazanan Figo, ödülün öznel bir değerlendirmeyle verilmesini eleştirdi ve adayların arasında hiçbir zaman net bir favori olmadığı vurguladı.

12.11.2013 15:16

Luis Figo, EFE'ye yaptığı açıklamalarda "Ballon d'Or hakkında her zaman tartışma oluyor ama hangi oyuncunun oyların çoğunluğunu alacağını tahmin etmek çok zor. Daha önce kazandığım için son derece onurlu ve gururluyum ama son derece subjektif bir oylama. Çıkıp şu oyuncu ödülü alacak diyemem" sözlerini sarf etti.

Bu açıklamasına rağmen vatandaşı Cristiano Ronaldo hakkında yorum yapmayı atlamayan Figo, "Cristiano Ronaldo, her maç sergilediği performansla ve kalitesiyle ödülü her zaman alabilecek bir isim" diyerek yıldız oyuncuyu göklere çıkardı.

"İsveç maçları zor geçecek"

Son olarak Portekiz Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası'na gidebilmek için oynayacağı İsveç maçlarına değinen Figo, "Bir Portekizli olarak elbette kendi ülkemin Dünya Kupası'na gitmesini istiyorum çünkü bu durum Portekiz futbolu ve ülke için son derece önem arz ediyor. Fakat kolay bir eşleşme olmayacak. Son dönemde zorlandığımız, son derece kaliteli bir kadroya sahip İsveç ile oynayacağız ama umarım Brezilya biletini alan taraf biz olacağız." sözleriyle umutlu konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Figo'dan Ballon D'or Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement