Filede Finalistler Belli Oluyor - Son Dakika
Spor

Filede Finalistler Belli Oluyor

Voleybol Efeler Ligi'nde play-off yarı finali, yarın yapılacak 3. ve son maçlarla tamamlanacak.

20.04.2017 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Efeler Ligi'nde play-off yarı finali, yarın yapılacak 3. ve son maçlarla tamamlanacak. Müsabakalarda galip gelecek takımlar finale yükselecek.

Play-off yarı final eşleşmelerinde, serilerinde 1-1'lik eşitlik bulunan Halkbank ile Ziraat Bankası ve Fenerbahçe ile Arkas Spor, finale yükselme mücadelesi verecek.

Ziraat Bankası'na ilk maçta 3-2 mağlup olan, 2. müsabakada 3-0 galip gelerek seride durumu 1-1 yapan Halkbank, saat 19.00'da TVF Başkent Voleybol Salonu'nda, sahaya ev sahibi olarak çıkacak.

Fenerbahçe ise sahasındaki ilk maçta 3-1 mağlup olduğu, deplasmanda 3-2 galip gelerek 1-1 eşitliği yakaladığı Arkas Spor'la, saat 18.00'de Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Bu iki maçın galipleri finale yükselecek.

Klasman etabı

Klasman etabında Maliye Piyango- İstanbul Büyükşehir Belediyespor eşleşmesinin galibi de yarın belirlenecek.

Seride 1-1 eşitlik bulunurken, saat 17.00'de TVF Başkent Voleybol Salonu'nda yapılacak 3. ve son maçın galibi, beşincilik maçında İnegöl Belediyespor'un rakibi olacak. Mağlup olan ekip ise Galatasaray HDI Sigorta ile yedincilik maçı oynayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Filede Finalistler Belli Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement