Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) tarafından düzenlenen Erkekler 21 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda Brezilya'yı 3-0 yenen Rusya, üst üste ikinci kez şampiyon oldu.
TVF Başkent Salonu'ndaki final maçında son şampiyon Rusya ile Brezilya karşılaştı. Genç erkeklerde 3 dünya şampiyonluğu bulunan Brezilya karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Rusya, 3-0 galip gelerek kupanın sahibi oldu.
Brezilya ve Rusya, genç erkeklerde daha önce 2001, 2005 ve 2007 Dünya Şampiyonaları'nda da final oynamış, bu maçların ikisini Brezilya, birisini ise Rusya kazanmıştı.
2005 ve 2011 yıllarında genç erkeklerde iki dünya şampiyonluğu bulunan Rusya, böylece bu kategorideki 3'üncü şampiyonluğu elde etti.
Brezilya'nın ise 2001, 2007 ve 2009 yıllarında olmak üzere 3 dünya şampiyonluğu bulunuyor. - Ankara
Son Dakika › Spor › Fıvb Erkekler 21 Yaş Altı Dünya Voleybol Şampiyonası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?