Fransız devinden önemli hamle! Avrupalı takım, 68 yaşındaki Fatih Terim'i istiyor - Son Dakika

Fransız devinden önemli hamle! Avrupalı takım, 68 yaşındaki Fatih Terim'i istiyor

Son Güncelleme: 14.10.2021 11:21

Önemli yatırımlara rağmen orta sıralardan sıçrayamayan Lyon'da Başkan Jean-Michel Aulas'ın, Fatih Terim'e teklif yapılması talimatı verdiği iddia edildi. Takımın başında güçlü bir hoca görmek isteyen Başkan'ın, Terim'i 1 numaraya yazdığı belirtildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e, Fransa'nın köklü kulübü Olympique Lyon'un teklif yapacağı iddia edildi.

Fanatik'in haberine göre; Fransız bir menajerlik şirketiyle iletişime geçen Başkan Aulas, takımın başında çok güçlü bir teknik direktör görmek istediğini vurguladı. Başkan Aulas'ın, Fatih Terim'için teklif yapılmasını istediği öne sürüldü.

Fatih Terim, 68 yaşında Avrupa yolcusu! Bu kez İtalya değil, Fransız devinden teklif aldı

"EN AZ 3 YILA İHTİYAÇ VAR"

Haziran ayında Galatasaray'da başkanlık koltuğuna oturan Burak Elmas'la birlikte yeni bir projeye başlayan 68 yaşındaki Fatih Terim'in, Lyon'dan gelmesi muhtemel bir teklife ne yanıt vereceği merak konusu. Fatih Terim, geleceğin Galatasaray'ını kurmak için en az 3 seneye ihtiyaç olduğunu açıklamıştı.

AVRUPA DENEYİMİ VAR

Fatih Terim, UEFA Kupası'nı kazandıktan sonra İtalyan ekibi Fiorentina'ya gitmişti. Fiorentina'daki başarılı performansın ardından İtalya'nın dev kulübü Milan'ı çalıştırdı. Terim 2002'de Galatasaray'a geri döndü.

Son Dakika Spor Fransız devinden önemli hamle! Avrupalı takım, 68 yaşındaki Fatih Terim'i istiyor - Son Dakika


Advertisement