Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, deplasmanda geriye düştüğü maçta Manchester United'ı 3-2 mağlup etti. Icardi'nin sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golü sonrası bir öğrenci yurdunda yaşananlar büyük beğeni topladı.
Icardi'nin galibiyeti getiren golü sonrası bir öğrenci kaldığı yurtta odanın camına çıkarak Arjantinli golcünün adını aynı stattaki gibi anons etti. Diğer öğrencilerin de cama çıkarak anonsa karşılık vermesi sonrası coşkulu bir kutlama yaşandı.

Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde ilk golünü attı. Karşılaşma sonrası konuşan Arjantinli golcü, "Mutluyuz şu andaki durumdan. Ama sadece 2 maç oynadığımızı unutmamalıyız. Bunun farkında olalım. 4 maç daha var. Zor maçlar var. Hedefimiz gruptan çıkmak. Gruptan çıkmak için bu şekilde devam etmek ve bunun bilinciyle hareket etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Son Dakika › Güncel › Öğrenci yurdunda Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'ni getiren gol sonrası benzeri görülmemiş kutlama - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?