Galatasaray, Antalyaspor'u Konuk Ediyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Antalyaspor'u Konuk Ediyor

Galatasaray, Antalyaspor\'u Konuk Ediyor

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında yarın sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.

20.11.2015 13:05  Güncelleme: 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında yarın sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın başında kaleci antrenörü Taffarel yer alacak.

Spor Toto Süper Lig'de milli maçlar sebebiyle verilen aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin geride kalan 11 haftasında topladığı 21 puanla 3. sırada yer alan Galatasaray, 15 puanla 9. sırada yer alan Antalyaspor'u konuk ediyor.

49. RANDEVU

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte resmi karşılaşmalarda 49. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 48 müsabakada Galatasaray, 28 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, Antalyaspor ise yalnızca 7 karşılaşmada gülen taraf olmayı başardı. 13 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

TAKIM TAFFAREL'E EMANET

Geçtiğimiz gün teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılarda, yeni teknik direktör arayışları da sürüyor. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi bugün Türk Telekom Arena Stadyumu'nda bir araya gelerek teknik direktör konusunda görüşme gerçekleştirecek. Antalyaspor karşılaşmasında sarı-kırmızılıların başında kaleci antrenörü Claudio Taffarel yer alacak.

GALATASARAY'DA İKİ EKSİK

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesinin ardından çıkılacak ilk karşılaşmada sakatlıkları süren Lionel Carole ile Hamit Altıntop forma giyemeyecek. Sakatlıkları geçen Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Hakan Balta ise şans bulmaları halinde görev alabilecek. Sarı-kırmızılılarda 3 sarı kartı bulunan Sabri Sarıoğlu ise bu karşılaşmada kart görmesi halinde ligin 13. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

ANTALYASPOR'DA TEK EKSİK CAN ARAT

Konuk ekip Antalyaspor'da ise sakatlığı bulunan Can Arat dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ligin ilk haftasında oynanan Medipol Başakşehir müsabakasında geçirdiği sakatlık sebebiyle 10 haftadır sahalardan uzak olan Brezilyalı oyuncu Chico ise şans bulması halinde yarınki mücadelede forma giyebilecek.

Saat 15.30'da hava yoluyla İstanbul'a hareket edecek olan kafile, ardından konaklayacağı otele geçecek.

DÜDÜK ALİ PALABIYIK'TA

Türk Telekom Arena Stadyumu'nda saat 20.15'te başlayacak olan müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Erdinç Sezertam yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ali Saygın Ögel olacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Antalyaspor'u Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement