Menajeri, Babel'in Ajax'la anlaştığını duyurdu - Son Dakika
Spor

Menajeri, Babel'in Ajax'la anlaştığını duyurdu

Ocak ayı için önemli sinyaller veren ve beklenmedik ayrılıklar olabileceğini kaydeden Fatih Terim'in sürprizlerinden biri Ryan Babel oldu. Babel'in menajeri, Hollandalı oyuncunun Ajax'la anlaştığını açıkladı.

09.01.2020 14:33  Güncelleme: 15:29

Galatasaray'da Ryan Babel'in Ajax'a transferi tamamlandı. Hollanda ekibiyle transfer görüşmeleri yürüten 33 yaşındaki oyuncu, 6 aylık kiralık gidecek.

Babel'in menajeri Winny Haatrecht, ''Babel sezon sonuna kadar kiralık olarak Ajax'a transfer olacak. Anlaşma sağlandı'' ifadelerini kullanarak anlaşmanın sağlandığını duyurdu.

ARADAKİ PÜRÜZLER ÇÖZÜLDÜ

Ryan Babel'in menajeri Winny Haatrecht yaptığı açıklamada, "Ryan Babel maaşının bir kısmını Galatasaray'a bırakıp Ajax'a gitmeye hazır. Bu transferde hem Ajax'a hem de Galatasaray'a yardımcı olmak istiyor. Bazı anlaşmalardan dolayı daha fazla bilgi veremiyorum" sözlerini kullanmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından taraflar 24 saati geçmeden el sıkıştı.

Ryan Babel, takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra altyapısından yetiştiği takıma katılacak ve EURO 2020'de teknik direktör Ronald Koeman'ın da gözü önünde olacak. Hollandalı oyuncunun gün içerisinde ayrılması bekleniyor.

İMZA PARASI DA ALMIŞTI

Fulham küme düşünce serbest kalan ve 2 milyon Euro imza parası karşılığında Galatasaray'a gelen tecrübeli oyuncu, 2.5 milyon Euro maaşla 3 yıllık sözleşme yapmıştı.

Finansal Fair Play sıkıntısı bulunan Galatasaray'ın Babel'in maaşını ödeyerek, Ajax'tan bir miktar bonservis alması bekleniyor.

(Sporx)

Menajeri, Babel\'in Ajax\'la anlaştığını duyurdu

Son Dakika Spor Menajeri, Babel'in Ajax'la anlaştığını duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • gerici zihniyet: bayan voleybol milli takım maçları neden paralı kanalda ..bayan olunca neden bu ayrımcılık !! 12 1 Yanıtla
    orhan: kadın olduğu için ortalıkta gözükmesini istemiyorlar herhalde zaten maçların tekrarını bile vermiyor TRT spor 6 1
  • andsmero: cinconun elinde patladı.besıktaşın oyucularının pesınde kosmaya devam cıncon 3 1 Yanıtla
  • Şekip Aydın: nerede eski Babel.Tutunamadı bizde 0 0 Yanıtla
  • Reis06: Pempeeeeee uğursuzluk getirirrr 0 0 Yanıtla

Advertisement