Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı
21.09.2023 16:58

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman, dinamik ısınma, koşu çalışması, pas ve hücum çalışmalarıyla devam etti. Yarın yapılacak olan idmanla hazırlıklar tamamlanacak.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dinamik ısınmayla başlayan idman, koşu çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, 8'e 2 pas çalışması ve savunma ile hücum çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Galatasaray, yarın saat 18.00'de yapacağı idmanla Rams Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika


Advertisement