"Türk Messi" Galatasaray'da! Bir dönem Barcelona forması giyen Yusuf Demir'in fiyatı belli oldu - Son Dakika
Spor

"Türk Messi" Galatasaray'da! Bir dönem Barcelona forması giyen Yusuf Demir'in fiyatı belli oldu

Galatasaray transferde adeta şov yapıyor. Sarı-kırmızılılar, bir dönem kiralık olarak Barcelona forması giyen ve "Türk Messi" olarak anılan 2003 doğumlu Yusuf Demir'i kadrosuna kattı. Bonservisi Rapid Wien'de bulunan genç yıldız adayı için 6 milyon euro bonservis ödenecek.

07.09.2022 17:54  Güncelleme: 13:18

Transfer döneminin kapanmasına saatler kala Galatasaray, kimsenin beklemediği bir hamle yaptı. Sarı-kırmızılılar, "Türk Messi" olarak lanse edilen Yusuf Demir'i kadrosuna kattı.

BONSERVİSİ İÇİN 6 MİLYON EURO ÖDENECEK

DHA'nın haberine göre Galatasaray, 1 aydır gizlice yürüttüğü transferde mutlu sona ulaştı. İlk etapta 10 milyon euro talep edilen Yusuf Demir'in bonservisi için Rapid Wien ile 6 milyon euroya anlaşma sağlandı. Galatasaray, 18 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

'Türk Messi' Galatasaray'da! Bir dönem Barcelona forması giyen Yusuf Demir'in fiyatı belli oldu

BARCELONA'DA SKOR ÜRETEMEDİ

Geçen sezon kiralık olarak Barcelona forması giyen Yusuf Demir, Katalan devinde 9 maça çıkarken gol ve asist yapamadı. 2020-2021 sezonunda Rapid Wien ile 32 maça çıkan 18 yaşındaki futbolcu, 9 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

"Türk Messi" Galatasaray\'da! Bir dönem Barcelona forması giyen Yusuf Demir\'in fiyatı belli oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Türk Messi' Galatasaray'da! Bir dönem Barcelona forması giyen Yusuf Demir'in fiyatı belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement