Galatasaray'da 31 Dakika Forma Giydi, 2 Kupa Kazandı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da 31 Dakika Forma Giydi, 2 Kupa Kazandı

Galatasaray\'da 31 Dakika Forma Giydi, 2 Kupa Kazandı

Galatasaray'ın sezon başında Sivasspor'dan kadrosuna kattığı Erman Kılıç, sarı-kırmızılı formayla resmi maçlarda sadece 31 dakika forma giydikten sonra Eskişehirspor'a transfer oldu.

06.09.2013 17:33

Galatasaray'ın sezon başında Sivasspor'dan kadrosuna kattığı Erman Kılıç, sarı-kırmızılı formayla resmi maçlarda sadece 31 dakika forma giydikten sonra Eskişehirspor'a transfer oldu.

Transferin son gününde Eskişehirspor, Galatasaray'ın sezon başı transferlerinden Erman Kılıç'ı renklerine bağladı. Kırmızı-siyahlı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcu, "Şampiyonlar Ligi kadrosunda olmadığımı görünce Galatasaray'dan ayrılmak istedim. Fatih Hoca, milli takım kampında olduğu için bu kararımı kendisine iletemedim. Yardımcısına söyledim ve Galatasaray Kulübü de hoşgörüyle karşıladı. Eskişehirspor'a transfer olduğum için mutluyum" dedi.

Sezon başında Sivasspor'dan Galatasaray'a transfer olan Erman Kılıç, sarı-kırmızılı takımda sadece 3 resmi maçta toplam 31 dakika forma giydi. Galatasaray'ın hazırlık kampında Londra'da katıldığı Emirates Cup'ta forma giymemesine rağmen kupa sevinci yaşadı.

Galatasaray'daki ilk resmi maçına Kayseri'de Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa karşılaşmasında çıkan Erman Kılıç, bu maçta 81. dakikada oyuna dahil oldu ve kupa sevincine ortak oldu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında TT Arena'da oynanan Gaziantepspor maçında 74. dakikada Selçuk İnan'ın yerine oyuna giren tecrübeli orta saha oyuncusu, Bursa deplasmanında ise 84. dakikada Hamit'in yerine oyuna dahil olmuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da 31 Dakika Forma Giydi, 2 Kupa Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement