Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun aylık maaşı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun aylık maaşı

Eski Real Madrid oyuncusu James Rodriguez'in, Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin olduğu belirtildi. Jorge Mendes tarafından temsil edilen James'in Türkiye'ye gelişinin önündeki en büyük engelin ise Al-Rayyan'dan aldığı 900 bin Euro'luk aylık maaşı olduğu öğrenildi.

26.02.2022 16:00  Güncelleme: 16:05

Katar Ligi ekiplerinden Al-Rayyan SC'de forma giyen James Rodriguez, Avrupa'ya geri dönmek istiyor. Al-Rayyan SC'de forma giyen yıldız oyuncu James Rodriguez'in Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.

James Rodriguez aşkı alevlendi! Dünyaca ünlü yıldız Süper Lig devine göz kırpıyor

GALATASARAY İHTİMALİ

Ajansspor'un Mundo Deportivo'dan aktardığı haberde; Real Madrid oyuncusu James Rodriguez'in, Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin olduğu belirtildi.

AYLIK MAAŞI ÇOK YÜKSEK

orge Mendes tarafından temsil edilen James'in Türkiye'ye gelişinin önündeki en büyük engelin ise Al-Rayyan'dan aldığı 900 bin Euro'luk aylık maaşı olduğu öğrenildi.

"MÜZESİ DOLU TAKIM İSTİYORUM"

30 yaşındaki yıldız oyuncu, "5 ay sonra Al-Rayyan'dan ayrılacağım. Müzesi kupalarla dolu, rekabetçi bir takımda oynamak istiyorum" dedi.

Galatasaray\'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun aylık maaşı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Spor Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun aylık maaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Kublay: Çok küçük bir sorunmuş yıllık yaklaşık 10 milyo euro yspıyor dalgamı geçiyorsunuz bende 2019 passatımı satıp Ferrari almayı düsünüyorumdu da 3 milyon gibi küçük bir sorunum var 1 0 Yanıtla

Advertisement