Galatasaray'da Tek Eksik Hamit Altıntop - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Tek Eksik Hamit Altıntop

Galatasaray\'da Tek Eksik Hamit Altıntop

Devler liginde yarın Benfica’yı ağırlayacak olan Galatasaray’da sakatlığı süren Hamit Altıntop dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

20.10.2015 09:28

Devler liginde yarın Benfica'yı ağırlayacak olan Galatasaray'da sakatlığı süren Hamit Altıntop dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında yarın Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak. C grubunda lider konumunda yer alan rakibine karşı mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak olan sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan oyuncuların da takıma katılması teknik heyeti sevindirdi.

DENAYER VE BURAK YILMAZ HAZIR

Belçika Milli Takımı'ndan sakat dönen ve tedavisine İstanbul'da devam edilen genç oyuncu Jason Denayer, dün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte yer almıştı. Sakatlığı sebebiyle ligde oynanan Gençlerbirliği müsabakasında riske edilmeyen Denayer, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun şans vermesi halinde yarınki karşılaşmada forma giyebilecek. Bir süredir sakatlığı bulunan golcü oyuncu Burak Yılmaz da Gençlerbirliği karşılaşmasının son bölümlerinde oyuna dahil olmuş ve attığı golle moral bulmuştu. Antrenmanlarda formunu yakalamaya çalışan yıldız isim, Hamzaoğlu'ndan şans bulması halinde Benfica'ya karşı sahada yer alacak.

TEK EKSİK HAMİT

Sarı-kırmızılılarda, diz ameliyatının ardından rejenerasyon aşamasına gelinen ve bir kaç hafta içinde takıma dönmesi beklenen deneyimli oyuncu Hamit Altıntop dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile oynayacağı karşılaşma yarın saat 21.45'de başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Tek Eksik Hamit Altıntop - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement