Derbiyi kazanan Galatasaray 32 yıl sonra bir ilke imza attı - Son Dakika
Spor

Derbiyi kazanan Galatasaray 32 yıl sonra bir ilke imza attı

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Nicolo Zaniolo 2 golle maça damga vurdu. Galatasaray, 32 yıl sonra ilk kez Fenerbahçe'yi hem iç hem de dış sahada mağlup ederek tarihe geçen bir istatistik elde etti.

04.06.2023 21:23  Güncelleme: 21:40

Süper Lig'in 37. haftasında şampiyon Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Aslan, şampiyon olarak çıktığı derbide ezeli rakibini farklı mağlup etti. Nicolo Zaniolo, 2 şık golle maça damga vurdu.

32 YIL SONRA BİR İLK

Galatasaray, 32 yıl sonra ilk kez Fenerbahçe'yi hem iç hem de dış sahada mağlup ederek tarihe geçen bir istatistik elde etmeyi başardı.

PERDEYİ ZANIOLO AÇTI

Karşılaşmada gol perdesini Nicolo Zaniolo açtı. 28'inci dakikada Barış Alper Yılmaz'ın aşırttığı topta savunma arkasına sarkan Zaniolo, sert vuruşla fileleri havalandırdı.

ICARDI SKORU 2-0'A GETİRDİ

Galatasaray, 72'inci dakikada yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin golüyle skoru 2-0'a getirdi. Köşe vuruşunda önüne düşen topa sol ayağıyla düzgün bir vuruş yapan Icardi, Fenerbahçe'yi yine boş geçmedi. Mauro Icardi, Galatasaray kulüp tarihinde ligde 8 maç üst üste gol atan ilk isim oldu.

ZANIOLO YİNE SAHNEDE

Aslan, 79'da Nicolo Zaniolo skoru 3-0'a getirdi. Uzun süre topu süren İtalyan yıldız, ceza sahası dışından çektiği mükemmel şutla İrfan Can Eğribayat'ı avladı. 23 yaşındaki futbolcu, derbide 2 golle yıldızlaştı. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve şampiyon Galatasaray derbiden 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Derbiyi kazanan Galatasaray 32 yıl sonra bir ilke imza attı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Derbiyi kazanan Galatasaray 32 yıl sonra bir ilke imza attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kaan Kaan: Ali koç olduktan sonra daha çok yenersiniz feneri iç saha dış saha farketmez tebrikler Galatasaray siyasete karışmadığınız için ayrı saygılar..! 122 10 Yanıtla
  • murat atis: 32 yıl sonra feneri yendiler triplere bakın.çok komikler 10 97 Yanıtla
    Aydın Özkan: 32 yıl mı ahahhahahaahahah tamam sen kendini öyle avut olur mu :) 10 0
  • Murat Adıyaman: Dışarda yenildigimiz için dışişleri bakanımı suçlu ali koç feneri daha fazla rezil etme bırakıver . 39 8 Yanıtla

Advertisement