Galatasaray, Hazırlık Maçında Ümraniyespor'u 3-2 Yendi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Hazırlık Maçında Ümraniyespor'u 3-2 Yendi

Galatasaray, milli takım arasında oynadığı hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti.

24.03.2019 15:24  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile yaptığı hazırlık maçını 3-2 kazandı. Sarı-kırmızılı takımın gollerini Muğdat Çelik, Ryan Donk ve penaltıdan Selçuk İnan attı. Ümraniyespor'un gollerini ise Serkan Göksu ile penaltıdan Recep Aydın kaydetti.

SİNAN İLE AHMET RİSKE EDİLMEDİ

Kasık adalesinde sertleşme oluşan Ahmet Çalık ve belinde ağrı hisseden Sinan Gümüş, tedbir amaçlı olarak maçta yer almazken iki oyuncu da günü özel program dahilinde çalışarak tamamladı. Yuto Nagatomo ise kendisi için hazırlanan kuvvet çalışmalarına devam etti.

Galatasaray, Hazırlık Maçında Ümraniyespor'u 3-2 Yendi

MİTROGLOU'NUN YUNANİSTAN'DAN DÖNMESİ BEKLENİYOR

Yunanistan Milli Takımı'nda sakatlanan Konstantinos Mitroglou'nun durumu da oyuncunun İstanbul'a dönmesinin ardından yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağı ifade edildi.

Galatasaray, Hazırlık Maçında Ümraniyespor\'u 3-2 Yendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Hazırlık Maçında Ümraniyespor'u 3-2 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hayrunnisa : Ayasofya cami oluyor çok şükür 0 1 Yanıtla
  • ultraaslan!: üç ay önce açıklanan cari açığımız, şimdiki açıklanan cari açığımızdan daha az. transfer bekledik satış yaptık, kampanya dediniz strorelere hücum ettik, bilet dediniz stad doldu, şampiyonlar ligine gidicez gomisi sattınız para yok feda dedik, uyguna genç yetenekler aldınız geleceğe yatırım dedik, şampiyonlar liginden gelecek 50 milyon dolar var dedniz, buna rağmen transferde hatalar haptınız ve para harcamadınız. hep bu kadar kar varken,bu kadar gider kısıtlanmış iken bu cari açık nasıl arttı? 0 0 Yanıtla
  • BABEL: ZERRE KADAR FUTBOLU BİLİYORSANIZ ÜNLÜ GOLCÜLERİN ARKASINDA BİR ORTASAHA BEYNİ OLDUĞUNU BİLMELİSİNİZ ORTA SAHA BEYNİ OLMADAN GOLCÜ GOL ATAMAZ MESSİ-İNİESTA GİBİ YÜZLERCE ÖRNEK VAR DİAGNE NEDEN GOL ATAMIYOR ÇÜNKÜ KASIMPAŞADA ARKASINDA TREZEGUET VARDI 0 0 Yanıtla

Advertisement