Galatasaray İkinci Başkanı Dürüst: Biz Kimsenin Üzüntüsünden Keyif Duymaya Çalışmayız - Son Dakika
Spor

Galatasaray İkinci Başkanı Dürüst: Biz Kimsenin Üzüntüsünden Keyif Duymaya Çalışmayız

Galatasaray İkinci Başkanı Dürüst: Biz Kimsenin Üzüntüsünden Keyif Duymaya Çalışmayız

Ali Dürüst, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

04.01.2012 01:04

"İYİ BİR OYUNLA NET BİR GALİBİYET ALDIK"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Devre arasından sonraki maçların sıkıntı verici olduğunu vurgulayan Dürüst, "Bu maç da öyle başladı ama iyi bir oyunla net bir galibiyet aldık. Yeniden ligimize geri döndük. İnşallah kalan maçlarımızı kazanıp, yolumuza devam ederiz" dedi.

Karşılaşmada iki gol atarak yıldızlaşan genç futbolcu Emre Çolak'ın performansıyla ilgili bir soru üzerine Dürüst, "Zaten ondan hep ümidimiz vardı. Sahiden bizi gururlandırdı. Yeni transfer diyorsunuz, işte yeni transfer" ifadesini kullandı.

Transfer konusunda gerekli çalışmaları yaptıklarını da belirten Ali Dürüst, "Transfer dönemi yeni başladı. Gereken neyse yapılacak, bir stresimiz yok. Takımımız başarılı gidiyor, gerekli çalışmalar yapılıyor. Ama şu an somut bir şey yok" diye konuştu.

Ali Dürüst, futboldaki şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 58. maddesinde yapılmaya çalışılan değişikliklere karşı tavırlarının belli olduğunu dile getirerek, "Bu süreç başladığından beri açık bir söylemimiz vardır. Biz kimsenin üzüntüsünden keyif duymaya çalışmayız. Dolayısıyla ceza davasıyla ilgili bildiriye imzamızı attık ve o cezalar düştü. Ancak biz temiz bir futbol istiyoruz. Bunu sağlamak için gerekli tedbirleri alması gereken federasyondur. Kurallar da açıktır. Bu işin amiri federasyondur. Gerekli adımlarını atmasını bekliyoruz. Eğer iddianamede suç varsa, gerekli cezalar verilir. Futbol Federasyonu Başkanı da söylemiştir; maç oynanırken, kurallar değişmez" şeklinde konuştu.

Dürüst, 5 Ocak Perşembe günü yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılacaklarını da anlatarak, "Kulüpler Birliği'nin de görüşü, bu Lig'in temiz olarak devam etmesidir. Dolayısıyla Kulüpler Birliği ile aramızda bir görüş farkı olacağını tahmin etmiyorum. Bununla ilgili gerekli tedbirleri Kulüpler Birliği de alacaktır. Bizim inanıcımız bu şekilde" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray İkinci Başkanı Dürüst: Biz Kimsenin Üzüntüsünden Keyif Duymaya Çalışmayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement