Galatasaray'ın başkan adaylarından Metin Özürk: Kulüp rehin alınmıştır, Burak Elmas'ın başkanlığını tanımıyoruz - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın başkan adaylarından Metin Özürk: Kulüp rehin alınmıştır, Burak Elmas'ın başkanlığını tanımıyoruz

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk, "Bugün itibarıyla, Galatasaray Kulübü'nün bir başkanı yok. Bugün saat 10.00 itibarıyla Burak Elmas adlı üyemizin başkanlığı sona ermiştir" dedi. Öztürk ayrıca "Kendisi müstafidir, lider olarak kabul etmiyoruz. Bugün kulübün en üst organı divanın, buradaki toplantısına bile gelmeyeceğini ilan ederek, kulübün en üst organını korsan ilan etmiştir. Kulübün en üst organını korsan ilan edeni de biz lider olarak tanımıyoruz" diye konuştu.

30.04.2022 12:03  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, "Bugün itibarıyla Galatasaray Kulübü'nün bir başkanı yok. Bugün sabah 10.00 itibarıyla Burak Elmas adlı üyemizin başkanlığı sona ermiştir. Seçim takvimi var. Müstafi başkan, Galatasaray Kulübünü rehin almıştır.

"BURAK ELMAS BİRİLERİNİN ONA OYUNLAR OYNADIĞINI ANLATIYORDU"

Biz 3 haftadır bir tiyatronun oyuncusu olarak, Eşref Hamamcıoğlu ile beraber iyi niyetle toplantılara katılıyoruz ve 3 haftadır kulüp üyemiz olan Burak Elmas, bize hep bu oyunun dışında kalmak istediğini, birilerinin ona oyunlar oynadığını anlatıyordu. Dün 28 Mayıs'ı açıklamayınca net olarak gördük ki başkanın gizli bir ajandası var, gizli bir planları var.

"DEMEK Kİ BAYRAĞI TESLİM ETMEK İSTEMİYOR"

Bugün itibarıyla bizlerin başkanı değildir. 38. Başkandır, müstafi başkandır. Bugün saat 10.00 itibarıyla burada bir seçim olacaktı. Kendisi bayrağı teslim edecekti. Demek ki bayrağı teslim etmek istemiyor. Gizli ajandasının ne olduğunu bilmiyoruz. Kendisi müstafidir. Başkan olarak kabul etmiyoruz.

"KULÜBÜN EN ÜST ORGANINI KORSAN İLAN ETMİŞTİR"

Bugün kulübün en üst organı divanın buradaki toplantısına bile gelmeyeceğini ilan ederek kulübün en üst organını korsan ilan etmiştir. Kulübün en üst organını korsan ilan edeni de biz başkan olarak tanımıyoruz" diye konuştu.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen Galatasaray Kulübü Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı'nda başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu bir konuşma yaptı. Bugün konuşma yapmak için çıktığı kürsüye başka bir şekilde çıkmayı hayal ettiğini söyleyen Hamamcıoğlu, "Galatasaray bunu hak etmiyor ama bunun altında kalmayacağız. Galatasaraylıların kenetlenerek bunu çözeceğinden en ufak şüphem yok. Samimiyet eksikliğinden bahsetmiştim, Burak Elmas'ın şahsında ve ona omuz veren yönetim kurulu üyeleri nezdinde bunu yaşıyoruz, samimi değiller. Güven eksikliğinden bahsetmiştim, güven duymuyoruz. Şeffaflık dedik, görüyoruz ki Sayın Burak Elmas konuşmalarında şeffaf değil. Bir illüzyonist gibi davranıyor.

"BU UTANÇ VERİCİ MANZARAYI UNUTMAYALIM"

Kendisinin daveti üzerine yaptığımız değerlendirme toplantısında, 28 Mayıs'ı işaret ettik, o da 'Görüşüp haber vereceğim' dedi. Hangi yönetim kurulu üyeleri buna hayır dedi de, Burak Elmas bunu kabul edemedi? Bu arkadaşların buraya gelip, bunun hesabını vermesi gerekir. Bu utanç verici manzarayı unutmayalım, unutturmayalım. Bu nasıl bir hürriyet? Galatasaray'da bir adaylı bir seçim olmaz, Galatasaray rekabettir" dedi.

"BUGÜN GALATASARAY İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASI"

Başkan Burak Elmas'a seslenen Eşref Hamamcıoğlu açıklamalarının devamında "Bu kadar istifa çağrısına ve genel kurulun sizi istememesine rağmen, burada kalmakta neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? Dahil ve hariç bir taahhüdünüz varsa, biz genel kurul olarak bu taahhütleri yerine getiririz. Kime ne söz verdiniz de yerine getiremiyorsunuz? Bugün Galatasaray için bir dönüm noktası. Galatasaray kimsenin oyuncağı olamaz. Güçlü bir genel kurul iradesiyle güçlü bir yönetim seçmek için, tekrardan organize olacağız." ifadelerine yer verdi.

Galatasaray\'ın başkan adaylarından Metin Özürk: Kulüp rehin alınmıştır, Burak Elmas\'ın başkanlığını tanımıyoruz
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'ın başkan adaylarından Metin Özürk: Kulüp rehin alınmıştır, Burak Elmas'ın başkanlığını tanımıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement