Galatasaray'ın Peşine Düştüğü Alan, Yıllık 12 Milyon Dolar İstiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Peşine Düştüğü Alan, Yıllık 12 Milyon Dolar İstiyor

Galatasaray'ın peşine düştüğü Alan, Çin'de kendisini isteyen kulüplerden senelik 12 milyon dolar talep etti.

02.01.2019 09:34

Ara transfer döneminde forvet mevkiine transfer yaparak ikinci yarıya güçlü girmek isteyen Galatasaray'a Demba Ba ve Alan'dan kötü haber geldi.

Shanghai takımının yeni menajeri Quique Sanchez Flores'in, bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve attığı gollerle Siyah-Beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Demba Ba'nın takımdan gönderilmesine sıcak bakmadığı iddia edildi.

Shanghai'de forma giydiği 54 maçta 34 kez ağları sarsan Demba Ba, 8 de asist yaptı.

ALAN DÜNYALARI İSTİYOR

Öte yandan Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan bir diğer golcü Alan'dan da Sarı-Kırmızılı ekibe kötü haber geldi.

Brezilyalı oyuncunun Çin'de yılda 9.6 milyon Dolar kazandığı bilinirken, kendisine talip olan Flamengo'dan 'ülkesinde oynamak için fedakarlık yaparak' yıllık 6 milyon Dolar talep ettiği öne sürüldü.

Sambacı oyuncunun Çin'de kendisini isteyen diğer kulüplerden ise yıllık 12 milyon Dolar talep ettiği belirtilirken, Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızın yıllık ücreti için nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

(Fotospor)

Galatasaray\'ın Peşine Düştüğü Alan, Yıllık 12 Milyon Dolar İstiyor

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Peşine Düştüğü Alan, Yıllık 12 Milyon Dolar İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ...: adamın öyle aman aman bir tekniği ve fiziği yok makul bir fiyatla gelirse eyvallah bu adama yıldız diyip kendinizi kandırmayın.inşallah çok para vermeyiz 7 2 Yanıtla
  • Gsli : Gazetecilik anlayışı böyle olmamalı. Galatasarayın almadığı futbolcu yok neredeyse, hergün bir futbolcu alıyor. Sonra birkaç tanesini alınca da biz yazmıştık diyorlar. Saymadığınız futbolcu kalmadı ki biri gelecek elbette. İşte bizdeki gazeteciliğin geldiği son nokta bu arkadaşlar. 8 0 Yanıtla
  • Objektif gs: Bence hemen verip alalım.zaten fatih in sistemi yok bu tip yıldızlar belki götürür. 2 5 Yanıtla
    ...: alan denilen adam hem fizik olarak zayıf hemde tekniği çok iyi değil yıldız dediğin adamın maçlarını bir izle bakalım yıldız mı değil mi diye 1 2
  • GS Cimbom: Alanı alanın alnında enayi mi yaziyor :)) 2 0 Yanıtla
  • 2013: avrupaya geleceği için ordakılerı ısteyemez . devre arassı kampında rahat olun 0 1 Yanıtla

Advertisement