Galatasaray, Kasımpaşa Karşısında... - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kasımpaşa Karşısında...

Galatasaray, Kasımpaşa Karşısında...

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan müthiş derbinin ardından sonucu merakla beklenen bir diğer maçında Kasımpaşa evinde Galatasaray'ı ağırlıyor.

01.12.2013 11:16

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında zirve mücadelesi veren iki takım karşı karşıya geliyor. Ligin performansıyla alkışlanan takımı Kasımpaşa, puan kaybına tahammülü kalmayan Galatasaray'ı konuk ediyor.

Lider Fenerbahçe ile üçüncü sıradaki Beşiktaş'ın Kadıköy'de berabere kalarak, 2'şer puan bırakmasının ardından gözler ikinci sıradaki Kasımpaşa ile dördüncü Galatasaray'ın yapacağı ve zirve yarışına büyük etki etmesi beklenen maça çevrildi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ile Kemal Yılmaz yapacakken, dördüncü hakem olarak Serkan Ok görev alacak. Maçın ilave yardımcıları ise Suat Arslanboğa ile Kutluhan Bilgiç…

İkisi için de çok önemli

Ligde aldığı istikrarsız sonuçlarla 12. hafta sonunda lider Fenerbahçe'nin 9 puan gerisine düşen, hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde ise maçın önemli bölümünü 10 kişi oynayan Real Madrid'e karşı alınan 4-1'lik yenilgi sonrası eleştirilerin hedefi olan sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa karşısında hem galip gelmenin hem de moral kazanmanın hesaplarını yapıyor. Lider Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada yer alarak geride kalan 12 haftada oldukça iyi bir performans sergileyen Kasımpaşa, ligde 6 maçtır devam ettirdiği yenilmezlik serisini Galatasaray karşısında da sürdürmeye çalışacak.

Geçmişte Galatasaray üstün

Bu karşılaşma Galatasaray ile Kasımpaşa'nın lig tarihindeki 19. Buluşması olacak. İki ekip arasında geride kalan 18 lig maçından 12'sini Galatasaray kazandı, 4 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece 2 kez galip gelebildi. Galatasaray'ın lig maçlarındaki toplam 36 golüne, Kasımpaşa 10 golle yanıt verebildi. Geçen sezonki maçları taraflar kendi evlerinde 2-1'lik skorlarla kazanmıştı.

Eksik isimler

Galatasaray'da bu maçta sakatlıkları süren Hamit Altıntop, Fernando Muslera, Wesley Sneijder ve kırmızı kart cezası Dany forma giyemeyecek. Kasımpaşa'da ise geçtiğimiz hafta sarı kart cezalısı durumuna düşen Kerem Şeras oynayamayacak.

Kadrolar

Kasımpaşa'nın Galatasaray karşısına Isaksson, Elyasa, Yalçın, Donk, İlhan, Castro, Viudez, Scarione, Babel, Malki ve Adem ilk 11'i ile çıkması beklenirken, sarı-kırmızılıların sahada Eray, Sabri, Semih, Chedjou, Riera, Eboue, Melo, Selçuk, Emre, Burak ve Drogba'dan oluşan kadrosu ile yer alacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Kasımpaşa Karşısında... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement