Galatasaray Şampiyonluğunu Kutlamak İçin Bartın'a Akın Etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray Şampiyonluğunu Kutlamak İçin Bartın'a Akın Etti

Galatasaray Şampiyonluğunu Kutlamak İçin Bartın\'a Akın Etti

Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından Bartın'da binlerce taraftar meydana akın etti. Taraftarlar, sokaklarda sloganlar atarak şampiyonluğu kutladı. Polis ekipleri güvenlik önlemleri alarak kutlamaların güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağladı.

26.05.2024 21:47

Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından Bartın'da taraftarlar meydana akın etti. Bartın'da binlerce taraftar doyasıya şampiyonluğu kutladı.

Süper Ligi'nde son maçında Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray'ın, sahadan 3-1 galip ayrılmasının ardından binlerce taraftarlar sokağa akın etti. Yukarışarşı, Hükümet Caddesi, Asma, Şadırvam, Kemerköprü Meydanı gibi noktalarda buluşan binlerce taraftarlar sloganlar atıp şampiyonluğu kutladı. Yakılan meşalelerle adeta Bartın sokakları sarı-kırmızıya büründü. Çıkan duman ve kıvılcımlar nedeniyle bazı taraftarlar zor anlar yaşadı. Kimi taraftarlar ise kutlamalara araçları ile katıldı. Araçları ile konvoy yapan taraftarlar, klakson çalarak, coşkuya ortak oldu.

Taraftarlar, farklı yollardan asıl kutlamaların yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti.

Şampiyonluk kutlaması öncesi güvenlik tedbirleri alan polis ekipleri ise maç sonrası dağılan Fenerbahçe taraftarlarının Galatasaraylılar ile karşılaşmaması için yoğun çaba sarf etti. Polis ekipleri Galatasaray taraftarlarının buluşma noktaları ve yürüyüş güzergahlarında da geniş güvenlik önlemi aldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Şampiyonluğunu Kutlamak İçin Bartın'a Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement