Galatasaray, Ümraniyespor'u 3 - 2 Yendi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Ümraniyespor'u 3 - 2 Yendi

Galatasaray, Ümraniyespor\'u 3 - 2 Yendi

Kasık adalesinde sertleşme oluşan Ahmet Çalık ve belinde ağrı hisseden Sinan Gümüş, tedbir amaçlı olarak maçta yer almadıYuto Nagatomo kendisi için hazırlanan kuvvet antrenmanlarını sürdürdüİSTANBUL / DHAGalatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı...

24.03.2019 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kasık adalesinde sertleşme oluşan Ahmet Çalık ve belinde ağrı hisseden Sinan Gümüş, tedbir amaçlı olarak maçta yer almadı

Yuto Nagatomo kendisi için hazırlanan kuvvet antrenmanlarını sürdürdü

İSTANBUL/ DHA

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı ilk maçın hazırlıkları kapsamında TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda oynanan maçtan Muğdat Çelik (dk. 60), Ryan Donk (dk. 72) ve Selçuk İnan'ın (dk 74, p) golleriyle 3-2 galip ayrıldı. Konuk takım Ümraniyespor'un golleri ise Serkan Göksu (dk. 28) ve Recep Aydın'dan (dk. 86, p) geldi.

Galatasaray'ın Ümraniyespor karşısındaki kadrosu şu şekilde oluştu:

İsmail Çipe (dk. 83 Batuhan Şen), Mariano, Selçuk İnan (dk. 78 Kaan Arslan), Ryan Donk, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Fernando Reges, Semih Kaya, Recep Gül (dk. 46 Celil Yüksel), Marcao, Muğdat Çelik (dk 83. Ahmet Sivri).

Kasık adalesinde sertleşme oluşan Ahmet Çalık ve belinde ağrı hisseden Sinan Gümüş, tedbir amaçlı olarak maçta yer almazken, iki oyuncu da günü özel program dahilinde çalışarak tamamladı.

Yuto Nagatomo da, kendisi için hazırlanan kuvvet antrenmanlarını sürdürdü.

Yunanistan Milli Takımı'nda sakatlanan Konstantinos Mitroglou'nun durumunun da, oyuncunun İstanbul'a dönmesinin ardından yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağı ifade edildi.

Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını salı günü saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Ümraniyespor'u 3 - 2 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement