Galatasaray'da bu sezon Uğurcan Çakır'ın görev almadığı maçlarda yaşanan puan kayıpları ve kalecilerin performansı, teknik heyeti yeni arayışlara itti.
Galatasaray yönetimi, Günay Güvenç'in önce Süper Kupa, ardından da kupada gösterdiği form düşüklüğü sonrası oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
Gelecek sezon Uğurcan Çakır'ı yedekleyecek isimler için liste hazırlayan yönetim, rotayı Konya'ya kırdı. Günay Güvenç'in beklenen katkıyı verememesi üzerine, Konyaspor'un genç yeteneği Deniz Ertaş transfer listesine eklendi. 2005 doğumlu, 1.93 boyundaki dev eldiven, alt yaş milli takımlarında gösterdiği performansla "geleceğin yıldızı" olarak nitelendiriliyor. Sarı-kırmızılıların, sezon sonunda genç kaleci için Konyaspor'un kapısını çalacağı öğrenildi.
Son Dakika › Spor › Galatasaray'da Günay Güvenç'in yerine gelecek isim belli oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?