Galatasaraylı Yunus Akgün, Adana Demirspor'a kiralandı - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Yunus Akgün, Adana Demirspor'a kiralandı

Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Yunus Akgün'ün TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'a sezon sonuna kadar kiralandığını duyurdu.

25.09.2020 13:16  Güncelleme: 13:26

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe derbisine hazırlanan Galatasaray'da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar, kadroda şans bulamayan genç futbolcu Yunus Akgün'ün kiralandığını açıkladı.

20 yaşındaki futbolcu, sezon sonuna kadar TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'un formasını giyecek.

Kulüpten yapılan açıklamada konuyla ilgili, "Profesyonel futbolcumuz Yunus Akgün'ün geçici transferi konusunda Adana Demirspor Kulübü ile 2020-2021 sezonu sonuna dek anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Galatasaraylı Yunus Akgün, Adana Demirspor\'a kiralandı

Son Dakika Spor Galatasaraylı Yunus Akgün, Adana Demirspor'a kiralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kıyak: Niye süper lig takımına değil? Süper lig tecrübesi kazansa daha iyi değilmiydi? 21 takım içinde hiç mi yoktu ilk 11 de sürekli oynatacak? Hepsinin cevabı Fatih hocanın memleketine KIYAĞI.. Alın size Türk futbolu.. 1 9 Yanıtla
  • gs li: dogru tercih adana demir spor tabi süper lig için yogun tempoyla oynayacak kendini daha iyi geliştirir her maç oynarsa. futboldan anlamayanlar kıyak yorum yapmasın :) 0 0 Yanıtla

Advertisement