Ganalı Futbolcu Akaminko, 3 Yıllığına Eskişehirspor'da - Son Dakika
Spor

Ganalı Futbolcu Akaminko, 3 Yıllığına Eskişehirspor'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın konuşması Futbolcu Jerry Akaminko'nun konuşması İmza töreninden detaylar - "Şampiyonluğa inanmayan hiçbir arkadaşımız o formanın yanından bile geçemez. Buna müsaade etmeyiz.

11.07.2016 20:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

- Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın konuşması

Futbolcu Jerry Akaminko'nun konuşması

İmza töreninden detaylar - "Şampiyonluğa inanmayan hiçbir arkadaşımız o formanın yanından bile geçemez. Buna müsaade etmeyiz. Takımımız, hırslı, koşan, basan, maç kazanan ve o efsane büyük taraftarına futbolu ile keyif veren oyun oynayacak."

"Yeni stadımızla birlikte de inşallah oyunumuzu daha da güzelleştireceğiz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, "Şampiyonluğa inanmayan hiç bir arkadaşımız o formanın yanından bile geçemez. Buna müsaade etmeyiz. Takımımız, hırslı, koşan, basan, maç kazanan ve o efsane büyük taraftarına futbolu ile keyif veren oyun oynayacak." dedi.

Ünal, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Jerry Akaminko ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını, takım olarak birinci yılda şampiyonluk, ikinci yılda Avrupa kupaları, daha sonra da lig şampiyonluğu hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Şampiyonluk yolculuğunda Jerry Akaminko ve takım kadrosunda yer alan oyuncuların ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerine inandığını ifade eden Ünal, "Jerry Akaminko, malum talihsiz bir sakatlık yaşamıştı kendi milli takımında. Kaleci, stoper, teknik direktör ve sportif direktörümüzle konuşuyoruz, yönetim ile değerlendiriyoruz ve yine ligin en az gol yiyen ve uzak ara şampiyonluğu elde edeceğimiz bir kadro kuruyoruz." diye konuştu.

Ünal, kurmaya çalıştıkları kadronun, bu ligin değil, Süper Lig'in kadrosu olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Fakat bazen bu ligin de güzel oyuncuları vardır. İhtiyaçtır. Onları değerlendiriyoruz. İmzalarımız bugün itibariyle Jerry Akaminko ile başlıyor. Arkası gelecek, büyük taraftarımız hiç merak etmesin ki biz bu mübarek formamıza layık olan futbolcular transfer edeceğiz. Şampiyonluğa inanmayan hiçbir arkadaşımız o formanın yanından bile geçemez. Buna müsaade etmeyiz. Takımımız, hırslı, koşan, basan, maç kazanan ve o efsane büyük taraftarına futbolu ile keyif veren oyun oynayacak. Yeni stadımızla birlikte de inşallah oyunumuzu daha da güzelleştireceğiz. Futbol oyunu böyle bir oyun. Onun için bizim oyunumuza yakışan, Türk futbolunda da ligimizin kalitesini artıracak arkadaşlarımızı getiriyoruz. Ben inanıyorum ki her şey çok iyi olacak. Hepimiz sabır içerisinde olacağız. Geçmişi konuşmayacağız. Zor günlerden geçme evresindeyiz. Sürekli geleceği planlayacağız. Her başarının temelinde birlik ve beraberliğin yattığını asla unutmayacağız."

-" İnsanlar bize yardımcı oluyor. Ne ekerseniz onu biçiyorsunuz"

Ünal, Eskişehirspor'un yine kendisinden söz ettireceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Tek, tek problemleri çözerek geliyoruz. Onun için de hepinizden sabır temennisinde bulunuyorum. Herkes emin olsun ki hepinizin sahip çıktığı Eskişehirspor'un biz de birer taraftarıyız. Bu görevler gelip geçici. İnandığımız takıma en iyi günleri yaşatacağız. '7 gün 7 gece', bazı arkadaşlarımız '40 gün 40 gece' diyor, inşallah bu şampiyonluk bu şehre gelecek. Tabii Jerry Akaminko'ya da çok teşekkür etmemiz gerekiyor. İnsanlar bize yardımcı oluyor. Ne ekerseniz onu biçiyorsunuz. Geçmişteki dostluklarımız, birbirimize yaptığımız iyiliklerimiz hiç unutulmuyor. Tekrar camiamıza kulübümüze, büyük taraftarımıza hayırlı uğurlu olsun."

"Ben gücümün yüzde 100'ünü vermeye geldim"

Futbolcu Jerry Akaminko ise Eskişehirspor başta olmak üzere taraftarlara ve Kulüp Başkanı Halil Ünal'a teşekkür etti.

Eskişehir'in bir futbol kenti olduğunu ifade eden Jerry Akaminko, şunları dile getirdi:

"Kesinlikle PTT 1. Lig'de olmayı hak etmiyoruz. Fakat bu futbol ve bazen bu tarz aksilikler yaşanabilir. Geçmişi unutmalı ve tekrar yukarı çıkmayı konuşmalıyız. Ben öncelikle başkanımız için buraya geldim. O beni aradığında "Gelemem' diyemezdim. Menajerim sayesinde bu kulübe ilk defa gelmiştim. Fedakarlıkta bulunmam gerekiyordu. Buradaki insanlar gerçekten çok iyiler. Ben gücümün yüzde 100'ünü vermeye geldim. Buna hazırım. Mutlu olduğumuz eski günleri hatırlıyorum. Eminim ki yeni ve güzel günler yakında ve gelecektir. İnşallah size sözünü veriyoruz, tekrar süper ligde olacağız."

Ganalı Futbolcu Akaminko, 3 Yıllığına Eskişehirspor\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ganalı Futbolcu Akaminko, 3 Yıllığına Eskişehirspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement