Gaziantep FK'de Marius Sumudica ile yollarını ayırdı - Son Dakika
Spor

Gaziantep FK'de Marius Sumudica ile yollarını ayırdı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı. Erdal Güneş'in yerine göreve gelen Rumen antrenör, Gaziantep FK'de 27 maçta sadece 10 galibiyet alabildi.

06.03.2024 17:02

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'de teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrıldı.

YOLLAR AYRILDI

Kulüpten yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktör Marius Sumudica ile gündeme ilişkin konuları konuşmak üzere bir araya gelmiştir. Karşılıklı fikir alışverişi sonucu, Marius Sumudica kulübümüze ve şehrimize olan sevgi ve saygısından ötürü kan değişikliğinin takım için daha doğru olduğu düşüncesini sunmuş, bu doğrultuda yönetim kurulumuzla da görüş birliğine varılmıştır. Teknik Direktör Marius Sumudica ve değerli ekibine katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

SUMUDICA'NIN KARNESİ

Erdal Güneş'in yerine göreve gelen Sumudica, Gaziantep FK'de toplam 27 maça çıktı. Rumen teknik adam, söz konusu maçlarda 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.

Gaziantep FK\'de Marius Sumudica ile yollarını ayırdı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Gaziantep FK'de Marius Sumudica ile yollarını ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mustafa POLAT: 3 ay sonra geri gelir.. 43 4 Yanıtla
  • Ali Kublay: Bu kulüp yöneticileri ne yiyip ne iciyolarsa.bir an önce bıraksınlar bu adamı hoca diye takımın başına getiren yöneticiyi bir daha ömür boyu stada sokmayacaksin 10 1 Yanıtla
  • erhan kocabas: Bence yanlış bir karar...daha sonra yeniden anlaşıp göreve getireceğiniz şahıs ile neden yolları ayırasınız ki... 4 0 Yanıtla
  • LEVENT ÖĞÜÇBİLEK: Yalama oldu her sene 1 ay antepte nasıl bir olaydır bu tatil içinmi çağırıyosunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement