Gaziantep'te İlk Kez Okçuluk İl Şampiyonası Yapıldı - Son Dakika
Spor

Gaziantep'te İlk Kez Okçuluk İl Şampiyonası Yapıldı

Gaziantep\'te İlk Kez Okçuluk İl Şampiyonası Yapıldı

Birçok spor faaliyetlerinde adından övgüyle bahsettiren Gaziantep, okçuluk branşında da atağa kalktı.

02.10.2012 17:47

Birçok spor faaliyetlerinde adından övgüyle bahsettiren Gaziantep, okçuluk branşında da atağa kalktı.

Gaziantep'te yapılan Okçuluk Şampiyonasına, Okçuluk İl Temsilci Ramazan Taşkın, İl Hakem Kurulu Başkanı Tuba Şahan, Sunguroğlu Lisesi İdarecileri, Özel Eğitim Kurumları İdarecileri, sporcular ve veliler katıldı. 6 kategoride yapılan şampiyonada sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. 39 sporcunun katıldığı şampiyonada Gençlik Spor Kulübü 12 madalya birden aldı ve takım olarak il şampiyonu oldu.

Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Ali Vatansever, yarışmaya iyi hazırlandıklarını ve meyvelerini topladıklarını, bu başarılarını Avrupa ve Dünya Şampiyonlarına taşıyarak çıtayı yükselteceklerini belirtti.

Vatansever, kendilerinin sadece başarının görünen yüzü olduklarını da ifade ederek, "Bu başarının asıl mimarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü. İl Müdürümüz Yahya Şahan'a, bu müsabakanın gerçekleşmesinde büyük emeği olan ve Okçuluk branşına büyük destekler sunan Okçuluk İl Temsilcisi Ramazan Taşkın'a teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Ramazan Taşkın ise Gaziantep'e bu sporu getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Okçuluğu getirdik ve ilk büyük organizasyonu düzenledik. Bu yarışma 04-07 Ekim 2012 tarihlerinde gideceğimiz müsabaka öncesi önemli bir hazırlık oldu. Yarışmaya ev sahipliği yapan Güney Eğitim Kurumlarına ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep'te İlk Kez Okçuluk İl Şampiyonası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement