Gece yarısı bombası! Uğur Dündar, Fırat Aydınus üstünden gönderme yaptı - Son Dakika
Spor

Gece yarısı bombası! Uğur Dündar, Fırat Aydınus üstünden gönderme yaptı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Valencia'nın pozisyonu için 'Penaltı' diyen Fırat Aydınus'un, "VAR neden çağırmaz? Mantıklı bir neden bulamıyorum" yorumunu alıntılayıp gönderme yaptı. Dündar yaptığı paylaşımda, "Ben buluyorum. Çünkü Fenerbahçe sadece rakibe karşı değil, hakeme ve VAR'a karşı da oynuyor" ifadelerini kullandı.

11.04.2023 00:38  Güncelleme: 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçtan ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 galip ayrıldı.

"ALGILAR İŞE YARADI"

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından Enner Valencia'nın ceza sahası içinde yerde kaldığı ve penaltı bekledikleri pozisyonu paylaştı. Sarı-Lacivertliler bu gönderiye, "Algılar, manipülasyonlar işe yaradı. Penaltımız yok sayıldı. Ama sonucu Fenerbahçe belirledi" notunu düştü.

UĞUR DÜNDAR DA PAYLAŞTI

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Valencia'nın pozisyonu için 'Penaltı' diyen eski hakem Fırat Aydınus'un TV 8,5'ta yaptığı yorumları paylaştı.

Gece yarısı bombası! Uğur Dündar, Fırat Aydınus'un sözleri üstünden gönderme yaptı

"BEN NEDENİNİ BULUYORUM"

Uğur Dündar yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Fırat Aydınus, "Net Penaltı. VAR çağırmalıydı. VAR neden çağırmaz? Kendimi VAR hakeminin yerine koyuyorum... Mantıklı bir neden bulamıyorum!.." Ben buluyorum. Çünkü Fenerbahçe sadece rakibe karşı değil, hakeme ve VAR'a karşı da oynuyor!

Gece yarısı bombası! Uğur Dündar, Fırat Aydınus üstünden gönderme yaptı

Son Dakika Spor Gece yarısı bombası! Uğur Dündar, Fırat Aydınus üstünden gönderme yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ali cessur: Gazetecimisin TV cimisin hakemmisin siyasetcimisin futbol yorumcusumusun yav sen her şeyden anlarmısın 4 3 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: hem bu lafları edeceksiniz, hem bunlardan dolayı ceza yiyeceksiniz, hem de oynamaya devam edeceksiniz, bir karar verin? 0 2 Yanıtla
  • Uğur Yazıcı: Hakeme karşı oynayan fb dün ikinci gol öncesi ofsaytı hakemden aldı 0 1 Yanıtla

Advertisement