Gençlerbirliği, Somaspor'un genç futbolcusu Hakan Öztürk'ü istiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Gençlerbirliği, Somaspor'un genç futbolcusu Hakan Öztürk'ü istiyor

Gençlerbirliği, Somaspor\'un genç futbolcusu Hakan Öztürk\'ü istiyor
02.06.2024 12:53

TFF 2'nci Lig takımlarından Somaspor'un genç futbolcusu Hakan Öztürk, 1'inci Lig ekibi Gençlerbirliği'nin dikkatini çekti. 19 yaşındaki futbolcu, forvetin yanı sıra sağ bek, sağ kanat ve sol kanatta da oynayabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Hakan, Manisa temsilcisindeki performansıyla gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilmeye başlandı.

TFF 2'nci Lig ekiplerinden Somaspor'un genç futbolcusu Hakan Öztürk'e talip çıktı. Devre arasında siyah-beyazlılara gelen ve forvetin yanı sıra sağ bek, sağ kanat ve sol kanatta da oynayıp tüm dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki futbolcuyu 1'inci Lig'den Gençlerbirliği'nin istediği belirtildi. Manisa temsilcisinde ikinci yarıda 14 müsabakaya çıkan genç oyuncu 664 dakika süre alıp 4 kez fileleri sarstı. Hakan, Türk futbolunda gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilmeye başlandı. Altınordu altyapısından yetişen genç futbolcu, kariyerinde daha önce İnegölspor ve Gümüşhanespor'da da oynadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği, Somaspor'un genç futbolcusu Hakan Öztürk'ü istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement