Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Beşiktaş, Fenerbahçe, Kayserispor, Mersin İdman Yurdu ve Gençlerbirliği Kulüp Başkanlarıyla görüştü.
Kılıç, Bakanlık'ta Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanvekili Ali Koç, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ile biraraya geldi. Toplantıya, Kayserispor, Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği'nin Anadolu takımlarını temsilen katıldıkları ve kulüplerin yaşadıkları sıkıntıları aktardıkları bildirildi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçiminin de gündeme geldiği toplantı basına kapalı gerçekleşti. Kılıç'ın konuyla ilgili yarın bir açıklama yapabileceği belirtildi. - ANKARA
Son Dakika › Spor › Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'tan Tff Zirvesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.