Gitmek İçin Ağlayan Josef de Souza: Ben Ayrılmak İstemiyordum - Son Dakika
Spor

Gitmek İçin Ağlayan Josef de Souza: Ben Ayrılmak İstemiyordum

West Bromwich'e gitmek için başkan Aziz Yıldırım'a ağlayan Josef de Souza, "Gerçek şu ki görüşmeler sürerken bile ayrılmak istemiyordum. Ailem de burasını çok seviyor" dedi.

01.09.2017 17:24

Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'a transferi son anda yatan Josef de Souza, Fenerbahçe'de kaldığı için mutlu olduğunu açıkladı...

"GERÇEK ŞU Kİ: AYRILMAK İSTEMİYORDUM"

Brezilyalı oyuncu transfer süreciyle ilgili ülkesinde yayın yapan Radio Bandeirantes'e konuştu. Sambacı, iddiaların aksine İngiltere'ye gitmek için çok da istekli olmadığını vurgulayarak, "Yöneticilerim bana 'İngiltere'den sana teklif var. Ne dersin?' diye sordular. Ben de anlaşma olursa düşüneceğimi söyledim. Ama gerçeği duymak isterseniz; görüşmeler sürerken bile ayrılmak istemiyordum" ifadelerini kullandı.

AĞLADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Fenerbahçe'nin West Bromwich'in ödeme planını kabul etmediği haberleri çıkınca Josef'in 'transferi olmayacak' diye ağladığı ileri sürülmüştü. Josef, Radio Bandeirantes'e, "Ben İstanbul'da çok mutluyum. Burası dünyanın en güzel şehirlerinden birisi. Ailem de burasını çok seviyor" diyerek Fenerbahçe'de oynamaktan memnun olduğunu söyledi.

Gitmek İçin Ağlayan Josef de Souza: Ben Ayrılmak İstemiyordum

Son Dakika Spor Gitmek İçin Ağlayan Josef de Souza: Ben Ayrılmak İstemiyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement