Medipol Başakşehir, sözleşmesi biten Gökhan İnler ile yollarını ayırdı - Son Dakika
Spor

Medipol Başakşehir, sözleşmesi biten Gökhan İnler ile yollarını ayırdı

Süper Lig'in son son şampiyonu Medipol Başakşehir, deneyimli orta saha Gökhan İnler ile yollarını ayırdığını duyurdu. Sözleşmesi biten oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı veda mesajıyla kulübe teşekkürlerini sundu.

19.08.2020 19:05  Güncelleme: 21:07

Süper Lig'de son şampiyon Medipol Başakşehir kadro çalışmalarını sürdürüyor. Turuncu lacivertliler deneyimli orta saha Gökhan İnler ile yollarını ayırdı.

Kulüp yaptığı açıklamada "2017 yılından bu yana turuncu-lacivertli formamızı giyen Gökhan İnler'in sözleşmesi sona ermiştir. Profesyonel kişiliği ve mücadeleci futboluyla her daim iyi örnek olan Gökhan İnler'e vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

"AYRILMA VAKTİ GELDİ"

36 yaşındaki orta saha oyuncusu ise sosyal medya hesaplarından, 'Hoşça kal Başakşehir ailesi' başlığıyla yayınladığı mesajında "Hoşça kal Başakşehir ailesi. Üç sezondur formasını gururla ve mutlulukla giydiğim Medipol Başakşehir'den ayrılma vakti geldi. Güzel insanların olduğu, unutulmaz dostluklar kurduğum, profesyonel ve güzide kulübümde çok güzel günler yaşadık. Zürich FC, Napoli, Leicester City ve Beşiktaş'ta yaşadığım unutulmaz şampiyonlukların ve kupaların ardından Türk futbol tarihine geçen bir şampiyonluğa da bu çatı altında erişmenin sevincini tattım. Burada geçirdiğim üç yıl boyunca bana her konuda destek olan, samimiyetini her daim hissettiren başta başkanımız Göksel Gümüşdağ olmak üzere, tüm yöneticilerimize, teknik heyete ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Şampiyonlar Lig'inde başarılar diliyorum" dedi.

BU SEZON 12 MAÇTA OYNADI

Şampiyonluk yolunda 12 maça çıkan Gökhan, bu maçlarda 1 asist kaydetti.

Medipol Başakşehir, sözleşmesi biten Gökhan İnler ile yollarını ayırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir, sözleşmesi biten Gökhan İnler ile yollarını ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bordo mavi: Kanaryaspor alsin hemen 35 uzeri :))) 0 0 Yanıtla
    Heee: Bencede fb alsın yalnız gs da oynadımı. Bilmiyorum. Oynadıysa alsın. 0 0

Advertisement