Gol sevinci gündem oldu! Kerem Aktürkoğlu canlı yayında yaptığı hareketin perde arkasını anlattı - Son Dakika
Spor

Gol sevinci gündem oldu! Kerem Aktürkoğlu canlı yayında yaptığı hareketin perde arkasını anlattı

Gol sevinci gündem oldu! Kerem Aktürkoğlu canlı yayında yaptığı hareketin perde arkasını anlattı

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçtan sonra karşılaşmada enfes bir gol atan Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. Dikkat çeken gol sevincini açıklayan genç yıldız, "Harry Potter benzetmesi başlattılar. Ben de Harry Potter'ı seviyorum, uzun zamandır düşünüyorduk. Bugüne kısmetmiş. Bakalım belki bundan sonra da devam eder." dedi.

25.12.2021 18:42  Güncelleme: 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada etkili oyununu müthiş bir golle süsleyen Kerem Aktürkoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"TOP AYAĞIMA OTURDU"

Gol anlamlıydı ama asıl anlamlı olan galibiyetti. Zor zamanlar geçiriyorduk. İyi oynuyorduk ama topu kaleye sokamıyorduk. Uzaktan hep denemek istiyordum, ilk yarı vuracaktım ama rakip önüme geçti. İkinci yarı pozisyonu buldum ve top da ayağıma oturdu. Güzel gol oldu.

GOL SEVİNCİNİ ANLATTI

Harry Potter benzetmesi başlattılar. Ben de Harry Potter'ı seviyorum, uzun zamandır düşünüyorduk. Bugüne kısmetmiş. Bakalım belki bundan sonra da devam eder.

Son Dakika Spor Gol sevinci gündem oldu! Kerem Aktürkoğlu canlı yayında yaptığı hareketin perde arkasını anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement